Sådan bruges stregkodescannere til at indtaste Excel-data

Elementer, du har brug for

  • Y-nøgle adapter med dobbelt tastatur

  • Stregkodescanner

Stregkoder indeholder data beregnet til at lette sporing og lagerbeholdning af varer eller produkter. De oprettes ved hjælp af stregkodegenererende software, udskrives og derefter scannes ved hjælp af en stregkodescanner. Stregkodescanneren fungerer som en dataindtastningsenhed, der øjeblikkeligt kan læse og uploade information indeholdt med en stregkode i softwareprogrammer som Microsoft Excel. Lær at bruge stregkodescannere til at indtaste data i Excel-regneark og spare dig tid og energi.

Sluk for strømmen til din computer. Sæt din stregkodescanner i dens matchende port bag på computeren. Brug en Y-nøgle med dobbelt tastaturadapter, hvis du har et stik af tastaturet i slutningen af ​​scannerkablet. Adapteren giver dig mulighed for at slutte tastaturet og scanneren til den samme port.

Tænd for din computer, og åbn Microsoft Excel. Gå til regnearket, hvor du skal indtaste oplysningerne, peg markøren på det felt eller mellemrum, hvor dataene skal indtastes, og klik på det for at placere markøren på feltet. Når du uploader stregkodedata til programmer, indtastes data i det felt eller rum, hvor markøren er placeret.

Hold stregkodescanneren ca. 6 inches væk fra stregkoden, ret lyset mod stregkoden, og tryk på trykknappen for at aktivere scanningen. Ved at trykke på knappen får scanneren øjeblikkeligt til at læse stregkodedataene og indtaste dataene i feltet i dit regneark, hvor markøren er placeret. Tjek regnearket for at se de indtastede data.