Sådan sættes en sang som ringetone på iPhone 4

IPhone er en mobiltelefon, der er udviklet af Apple, der har masser af funktioner, herunder muligheden for at downloade applikationer (ofte kaldet "apps"), sende tekstbeskeder og selvfølgelig bruge brugerdefinerede ringetoner. Mens du normalt skulle købe og downloade ringetonen til din iPhone, er det muligt at bruge iTunes til at oprette dine egne ringetoner fra sange, du kan lide. Du kan oprette en ringetone ud af enhver sang i dit iTunes-bibliotek.

Start iTunes. Højreklik på den sang, du vil omdanne til en ringetone. Vælg "Få info" i menuen. Det er her, du kan se alle de oplysninger, der er knyttet til sangen, inklusive længde, filtype og start- og stoptider. Skriv de aktuelle "Start" og "Stop" tider for sangen ned.

Klik på fanen "Indstillinger". Rediger "Start" og "Stop" -tiderne for sangen, indtil du har oprettet den ønskede ringetone. For eksempel, hvis den del af sangen, du vil være en ringetone, starter med et minutmærke, skal du ændre "Start" -tid til "1:00" og "Stop" -tid til "1:30". Ringetonen bør ikke vare mere end 30 sekunder. Klik på "OK".

Højreklik på den sang, du lige har redigeret, og vælg "Konverter markering til AAC." Når du har gjort dette, opretter iTunes en ny fil baseret på det 30 sekunders uddrag, du har valgt fra sangen. Træk ringetonen fra iTunes til dit skrivebord for nem adgang.

Højreklik på den AAC-fil, du trak til skrivebordet. Vælg "Omdøb", og skift derefter filtypenavnet til ".m4r." Dette er den filtype, en iPhone 4 kræver for at kunne bruge den som en ringetone. Når du har gjort dette, skal du trække .m4r-filen tilbage til iTunes.

Tilslut din iPhone til din computer ved hjælp af USB-kablet. Klik på "Synkroniser" i iTunes. Den ringetone, du har oprettet, placeres på din iPhone, så du kan bruge den.

Højreklik på den originale kopi af sangen i iTunes, og vælg "Få info." Skift tiden "Start" og "Stop" til de numre, du skrev ned i trin 1. Hvis du ikke gør dette, når iTunes afspiller sangen, afspiller den kun det 30 sekunders uddrag, du har valgt.