Skift Time Machine Backup Schedule

Hver Mac ejer skal bruge Time Machine, det er langt den nemmeste og mest smertefri backup løsning, der kører i baggrunden og giver mulighed for nem genopretning af filer eller hele operativsystemet, skal noget gå galt under en OS X-opdatering eller på anden måde. Der er ingen grund til det, hvis du har sikkerhedskopier af din Mac, og avancerede brugere kan have fordel af at planlægge Time Machine-sikkerhedskopierne.

Planlægningstid Maskinbackups på en Mac er nyttige af mange årsager, uanset om det er ledelsesmæssigt eller administrativt formål, eller simpelthen fordi du vil ændre, hvor ofte backupen sker. For eksempel kan Time Machine være en smule aggressiv nogle gange, og som standard sikkerhedskopieres alle ændringer hver time, hvor et drev er tilsluttet eller inden for rækkevidde. Selvom det er fantastisk til sikkerhedskopiering, kan det være en gener, når det sværer disk I / O og CPU cykler fra andre opgaver. Den nemmeste måde at undgå dette på er at justere backupplanen. Uanset årsagen viser vi dig, hvordan du justerer backupskemaer fra Terminal eller med en super nem at bruge præferencepanel kaldet TimeMachineScheduler.

Sådan manuelt ændres Time Machine Backup Schedule i Mac OS X med Terminal

Ved hjælp af kommandolinjen og et standardindstillinger skrives trick, kan du manuelt justere Time Machine backup skema. For at komme i gang skal du starte Terminal og derefter justere kommandosekvensen som ønsket.

Standardindstillingerne til at justere Time Machine-backupintervallet er som følger, det hører til på en enkelt linje:

sudo defaults write /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.backupd-auto StartInterval -int 14400

Det sidste tal er tidsintervallet i sekunder, hvilket gør timer grupperet med 3600 sekunders segmenter. Hvis du ønskede at vente 4 timer mellem sikkerhedskopier, ville nummeret være 14400 osv. Standardindstillingen er en time eller 3600 sekunder, som kan gendannes med:

sudo defaults write /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.backupd-auto StartInterval -int 3600

Hit retur og standard backup skema vil blive genoprettet igen.

Terminalmetoden er lidt avanceret, hvilket betyder, at det er bedre for brugere, der er fortrolige med kommandolinjen. Det virker i alle versioner af Mac-systemsoftware, herunder OS X Yosemite, Mavericks, Mountain Lion, Snow Leopard osv. Men hvis du ikke kan lide kommandolinjen, eller hvis du vil have mere kontrol over, når Time Machine kører, er dit bedste væddemål er den gratis TimeMachineScheduler-app til Mac OS X.

Juster Time Machine Schedule & Interval med TimeMachineScheduler til OS X

TimeMachineScheduler virker med Mac OS X 10.9, 10.8, 10.7 og 10.6, og giver mulighed for enkle og præcise kontroller, når Time Machine kører. Ligesom med standardindstillingerne skriv kommandoer, kan du justere backupintervallet, men måske mest nyttigt er muligheden for at springe back-ups mellem planlagte tider. Ønsker du ikke, at Time Machine skal køre i løbet af din produktivitetstid 9:00 og 14:00? Indstil tidsperioden til at blokere i appen.

  • Få TimeMachineScheduler gratis fra udvikleren

TimeMachineScheduler lader dig også begrænse sikkerhedskopier til en bestemt netværksforbindelse og SSID, hvilket er et godt strejf for dem, der bruger Time Capsules eller backups via wifi.

Hoveder op til Den grafiske Mac for at finde TimeMachineScheduler.

Planlægger du dine Time Machine-sikkerhedskopier? Lad du dem køre deres kursus? Starter du og fuldfører sikkerhedskopier manuelt? Så længe du sikkerhedskopierer din Mac regelmæssigt, bør du være god at gå.