Sådan tilsluttes en iPhone til Bluetooth PAN

Et Personal Area Network eller PAN er simpelthen et ad hoc trådløst netværk af Bluetooth-aktiverede enheder. Det er ad hoc, fordi sådanne enheder ikke opretter forbindelse via en router eller central hub af nogen art. Snarere forbinder de direkte med hinanden. Du opretter muligvis et Bluetooth PAN mellem iPhones til spilformål, når der ikke er noget Wi-Fi. Du kan også parre en iPhone med en Bluetooth-aktiveret computer og dele en netværksforbindelse mellem de to. Dette kaldes tethering, og du kan typisk dele 3G-dataforbindelsen fra iPhone med computeren og give den internetadgang.

Konfigurer og aktiver et Bluetooth PAN på din computer. Under Mac OS X gøres dette via Bluetooth-indstillinger. I Windows gør du dette ved hjælp af Bluetooth-ikonet i systembakken.

Åbn appen Indstillinger på din iPhone ved at trykke på den, og vælg derefter menuen "Generelt" og "Bluetooth" derfra.

Tænd Bluetooth på din iPhone ved at skubbe den virtuelle skifte på skærmen til "Til" position.

Fra din computer skal du parre med din iPhone ved hjælp af Blueooth. Du bliver nødt til at indtaste en adgangsnøgle på computeren og derefter kontrollere den på din iPhone. Dette gøres under Bluetooth-indstillinger på en Mac og Bluetooth-ikonet i systembakken i Windows eller Bluetooth-kontrolpanelet.

Se nedenfor under overskriften "Enheder" for navnet på et system i din Bluetooth PAN, og kontroller, at status, der afspejler, at din iPhone er tilsluttet.

Tips

Placer Bluetooth-enhederne inden for få meter fra hinanden for at få den bedste modtagelse.

Advarsler

Bluetooth PAN-profiler understøttes ikke af første generation af iPhone- eller iPod Touch-enheder. Du skal have en nyere enhed til at understøtte forbindelse til et PAN.