Hvorfor afslutter jeg fastnetopkald?

Faldte opkald er en almindelig kilde til frustration. Mens de fleste mennesker har oplevet droppede opkald med mobiltelefoner, kan de også forekomme på fastnet. Med mange mulige årsager kan det være svært at diagnosticere problemet.

Kabler

Faste opkald fra fastnet skyldes ofte problemer med telefonkabler. Telefonkablerne tilhører telefonselskabet, så det er umuligt at løse dette problem selv. Ring til din telefonudbyder for at advare dem, når du mener, at kabler skal repareres.

Udstyr

Defekt udstyr kan forårsage shorts, der resulterer i tabte telefonopkald. Test for dette ved at afbryde individuelle telefoner i dit hus for at se, om problemerne ikke er til stede, når den ene er frakoblet.

Trådløse telefoner

Underdrevne signaler eller for mange lignende signaler kan forvirre trådløse telefonmodtagere. Prøv at bruge en telefon med ledning for at se, om det løser problemet.

Voice Over Internet Protocol

VoIP-telefonsystemer, der sender og modtager opkald over internettet, er blevet populære, men kan opleve kompatibilitetsproblemer, der sporer telefontjeneste.