Sådan bruges dine varer i "League of Legends"

I en kamp af "Liga af legender, "Artikler med aktiv evne kan betyde forskellen mellem sejr og nederlag. Nogle af de mest magtfulde genstande besidder aktive evner, med evner, der kan fremskynde bevægelsen for hele dit hold, give dig enorme boosts til din skade eller endda gøre dig usårlig i kort tid. Uanset hvor god dit teamsynergi er, når du ikke meget op ad stigen, hvis du ikke ved, hvordan du bruger dem.

Køb af en aktiv vare

Adgang til Varebutik ved at venstreklikke på butiksholderen, når din musemarkør skifter til en pose med guld, eller ved at trykke på "P" -tasten, som er standard genvejstast for varebutik. Varer med en Aktiv evne indeholder sætningerne "Aktiv", "UNIK Aktiv" eller "Klik for at forbruge" i deres beskrivelse. Køb en ved enten at klikke på "Køb" eller dobbeltklikke på den ønskede vare. Når det er købt, placeres varen automatisk i en af ​​dine tomme varemærker.

Brug af en aktiv vare

Elementer, der kan aktiveres, har en guldkant omkring deres ikon i deres Varemærke. For at bruge et element kan du enten venstreklikke på dets ikon eller trykke på genvejstasten, der er knyttet til det element, der er i det. Som standard er emner bundet til følgende taster på dit tastatur: 1, 2, 3, 4, 5, 6 og 7. Nogle emner kræver, at du vælg et specifikt mål for deres evner til at arbejde. Venstreklik på det ønskede mål med disse emner, efter at du har aktiveret dem.

Tilpasning af dine varetaster

Hvis du ikke er tilfreds med standardtasterne, kan du genindbind dem når som helst. Tryk på "ESC" -tasten for at få adgang til menuen Indstillinger, efterfulgt af åbning af undermenuen Genvejstast. Venstreklik på den genvejstast, du vil ændre, og tryk på den nye tast, du vil bruge i stedet.