Retina iOS App Icon Skabelon PSD

Hvis du bruger tid og penge til at udvikle en iOS-app, skal du ikke skimme på ikonet. Det kan lyde som dumt rådgivning, men faktum er, at et godt ikon kan få din app til at skille sig ud i App Store og på brugerens startskærm og opmuntre både downloads og brug.

Hvis du ikke er designer, kan det være udfordrende og dyrt at få et godt ikon lavet, men takket være Louie Mantia på Dribble, bør du være i stand til at skabe en tolerabelt anstændig en selv ved hjælp af en netværks iOS app ikon skabelon. Skabelonen kommer som en pænt lagdelt PSD-fil og dækker en række størrelser til ikonet, men måske vigtigst med den nye iPad er 512 × 512 pixelskabelonen. Start stor og finjuster som du går ned, du skal have et smukt iOS-ikon på ingen tid.

  • Tjek app-ikonskabelonen på Dribble eller download PSD direkte

Dette vil være nyttigt, selv for webdesignere og udviklere, der vil bruge det som en skabelon til ikonet touch-icon.png iOS-bogmærkeikonet, der vises på en startskærm, når en person bogmærker et websted.

Ikon Størrelser og brug
Her er en liste over, hvor du vil støde på følgende ikonstørrelser:

512 - App Store
144 - Retina iPad Startskærm
72 - iPad Startskærm
114 - Retina iPhone Home Screen
57 - iPhone startskærm
96 - Retina iPad Spotlight
48 - iPad Spotlight
58 - Retinaindstillinger
29 - Indstillinger

Tale om nyttige PSD-filer, gå ikke glip af iOS 5 GUi-elementerne og OS X Lion GUI PSD, begge er nyttige til mocking up apps.

Hat tip til @AppleSpotlight på Twitter, du kan følge os der også