Konverter WMA til MP3 på en Mac gratis

På en Windows-pc for nylig ripped jeg kun en cd for at finde ud af, at den blev konverteret som WMA i stedet for MP3. I Windows er dette ikke en stor ting, du åbner bare filerne i iTunes som normalt, men jeg ville have dem på min Mac, nemt lige? Godt af en eller anden grund tillader Apple ikke Mac iTunes at konvertere WMA-filer til MP3-lyd, så jeg var lidt frustreret, for at gøre sager værre, vil en typisk google-søgning give dig et væld af gamle apps, der kan lide at crash meget, eller dem der forsøger at opkræve dig nogle ulige dollars for at konvertere en lydfil ... glem det!

Heldigvis kom jeg på tværs af en stor app, der gør konverteringen af ​​WMA-filer til MP3 i Mac OS X et øjeblik, det er et helt gratis program kaldet All2MP3 og fungerer som en charme. Det er ikke den hurtigste ting i verden, fordi den skal konvertere WMA til WAV til MP3, men det virker alligevel, for et helt album tog det lidt tid, så lad det sidde i baggrunden, mens du læser din e-mail eller noget. Når konverteringen er færdig, kan du afspille dine nye MP3'er i iTunes i Mac OS X som normalt. Det er værd at nævne, at det ikke kun er WMA'er, der kan konverteres til MP3, All2MP3 konverterer også disse filtyper: APE, MPC, FLAC, WV, OGG, WMA, AIFF, WAV

Hvis du vil konvertere WMA-filer til MP3 i Mac OS X, skal du først prøve All2MP3. Det er træk og slip simpelt og intet nonsens, du kan downloade det gratis direkte her:

Udvikler hjem

Brug af et program som dette er nyttigt, når iTunes ikke afspiller en sang, det skyldes normalt, at formatet er uforeneligt med iTunes, eller fordi filen er beskadiget.

UPDATE: Nogle brugere rapporterer problemer med All2MP3, enten hvis et problem, der henter all2mp3 eller relateret software, er tvivlsom. En alternativ mulighed er at tjekke Audacity i stedet, kan Audacity også udføre WMA til mp3 konverteringer på en Mac eller Windows PC.