Sådan omdøber du en mappe i iOS til iPhone og iPad

Hvis du skal omdøbe en mappe i iOS på din iPhone, iPad eller iPod touch, finder du processen til at ændre mappenavne er et komplet stykke kage.

Dette gennemgang viser dig, hvordan du omdøber et hvilket som helst mappenavn i iOS, det fungerer nøjagtigt det samme på iPhone og iPad.

Sådan omdøber du en mappe på iPhone og iPad

Hvis du vil ændre navnet på en mappe i iOS, skal du udføre følgende trin, uanset hvilken version af iOS du har på den pågældende enhed:

  1. Gå til startskærmen på din iOS-enhed
  2. Tryk og hold på det mappenavn, du ønsker at ændre, hold fast, indtil du ser ikonerne jiggle
  3. Når den skitserede tekstboks vises øverst i mappen, skal du bare trykke ind der for at flytte markøren og derefter indtaste det nye navn
  4. Når du er færdig med at omdøbe mappen, skal du trykke på din iPhone, iPad eller iPod touch home-knap for at låse navneskiftet og gemme det

Det er alt der er til det, så kan du fortsætte med at omdøbe andre mapper, hvis det ønskes.

Rigtig simpelt tip rigtigt? For de af os, der har brugt iOS i et stykke tid, kan ændre navne navne være almindelig viden, men en af ​​mine venner har lige fået en iPhone (Android switcher!), Og dette var et af de første spørgsmål, de havde for mig.

Nu, hvis du har lyst til at blive endnu mere kreativ, og du finder de regelmæssige mappenavne til at være lidt kedelige, så kan du virkelig tilpasse mappenavne i IOS ved at tilføje Emoji og Wingdings som en del af mappenavnene, så mapperne ser virkelig stiliseret ud . Dette er en cool tilpasning trick, hvis du vil spruce ting lidt op på din startskærm.

Åh og forresten, kan du omdøbe mapper i alle versioner af iOS, der understøtter mapper. Tidligere versioner af iOS fungerer nøjagtig det samme for at omdøbe en mappe, det ser bare lidt anderledes ut som det:

Uanset om du er ny eller gammel til iPhone eller iPad, har vi mange flere iOS-tips, så sørg for at tjekke dem ud! Åh, og hvis du er en Mac-bruger, så kan du være glad for at vide, at du også nemt kan ændre mappe og filnavne på en Mac med et lignende trick.