Tjek vejret for flere steder på samme tid på iPhone

Ønsker du at se vejret for flere steder på én gang på en enkelt skærm, uden at skulle vende mellem steder i Weather-appen på iPhone?

Dette er simpelt på iPhone siden moderne iOS-opdateringer, og med ferie, sommer eller skisesæson nærmer sig den nordlige eller sydlige halvkugle, bør det være et stadig mere populært trick til brug ved planlægning af ture gennem forskellige klimazoner.

Sådan ses vejret for flere steder på iPhone

  1. Åbn vejr-appen for at se vejret på et sted som normalt
  2. Tryk på ikonet for lille liste i nederste hjørne for at se flere steder

Hvad der gør dette særligt nyttigt er, at baggrunden vist bag placeringen og vejrinformationen fortsat vil opdatere i henhold til tidspunktet på dagen og betingelserne, hvilket giver en visuel cue for, hvad slags elementer der kan forventes.

Husk at du også kan tilføje et nyt sted for vejr ved at trykke på knappen (+) plus indtaste navnet på en destination, sted, by eller by.

Det er også meget nemmere at skifte standard temperaturvisninger fra fahrenheit til celsius og vice versa, blot ved at trykke på "C / F" -ikonet nederst. Dette kræver ikke længere en indstilling af skift, men ud over placeringstemperaturer er generelle vejrkonverteringer stadig bedst udført med Siri.

Omlægning af steder i vejrlisten på iPhone

Hvis du har tilføjet en masse steder, og du ikke er begejstret med deres placering, kan du nemt omarrangere vejrlisten med et simpelt tryk og hold-trick. I listevisning skal du blot trykke på et sted og derefter trække det op eller ned efter ønske.

Omlægning i listevisningen påvirker også sekvensen, når du blår gennem vejrsteder i normal visning. Samlet set er dette et simpelt trick, men synes ikke at være kendt.