Summon Dictionary & Wikipedia for Ord i Mac OS X med Tre-Finger Tap

Vidste du, at du kan få adgang til en ordbog, ordbog eller Wikipedia-indtastning for et ord eller en frase, næsten fra hvor som helst i Mac OS X? Alt du behøver at gøre er at huske et super let tre-fingers taptrick.

Sådan bruges Tap for at definere ord på Mac

Sådan fungerer det tre-fingrede tap-to-define trick på Mac OS X, som kan være kendt for brugere på iOS-platformen:

  • Hold musemarkøren over et ord (eller vælg et ord eller en sætning med markøren)
  • Påfør en tre-fingersnap (ikke et klik, bare et tryk) på styrefladen, mens markøren svæves over det valgte ord

Du vil øjeblikkeligt se ordbogen, tesaurus og Wikipedia entry for det valgte emne, hvis det eksisterer af cousre.

Anvendelse af en tre-fingret tryk på ethvert ord i en moderne Mac app bringer denne handy pop-up ordbog, tesaurus, Wikipedia sammendrag. Hvis resuméet ikke er nok information, kan du vælge at læse mere direkte fra QuickLook-esque popup.

Dette er en elever drøm, men det bør være nyttigt for nogen at læse ting på nettet eller andre steder, når de løber ind i et ord, de vil have mere information om, om det bare er en simpel definition eller hele Wikipedia-understøttede post på et emne.

Encyclopedic pop-ups ser ud til at fungere på enhver Mac med en multitouch-trackpad og i alle native OS X-kakao apps - Safari, TextEdit, Pages osv. - Det er en OS-niveau funktion, som udviklere også kan medtage i deres apps.

Denne funktion er inkluderet i alle versioner af OS X efter først at blive introduceret med Mac OS X 10.7 Lion release for en tid siden, men du finder de samme evner med yderligere forbedringer selv gennem OS X Mountain Lion 10.8, OS X Mavericks 10, 9, OS X Yosemite 10.10 og videre.

Hvis du ikke har denne funktion tilgængelig, skal du sørge for at prøve et understøttet program (de fleste er i disse dage), og sørg for at du kører en moderne version af Mac OS X-software. Du skal også naturligvis have en pegefelt eller en touchpad-overflade, som en Magic Mouse eller Magic Trackpad, hvis ikke en Mac laptop, for at få berøringsfunktionen tilgængelig. Som allerede nævnt har iOS-enheder en lignende knappe til at definere funktion, som også er praktisk til iPhone og iPad.