Hvad er internet gateway-netværksforbindelser?

Internet gateway-netværksforbindelser oprettes af enheder, der forbinder et hjemmenetværk til Internettet, såsom routere, hubs, switche eller basestationer. Mange netværksdelingsenheder har denne mulighed for at give brugerne mulighed for at kontrollere deres status samt se rapporter om netværkstrafik uden at skulle logge ind på enheden via en numerisk IP-adresse. Windows registrerer internet gateway-enheder og bruger dem til at dele i en bredbåndsforbindelse leveret af et kabelmodem, digital abonnentlinje eller internetforbundet central computer.

Årsager til Internet Gateway-forbindelser

Windows-computere registrerer tilgængelige internet-gateway-netværk, når de kører. Disse kan være tilgængelige for computeren enten via en kabelforbindelse eller mere almindeligt via et trådløst bredbåndssignal fra en router eller anden trådløs netværksenhed. Computere, der er købt med et forudinstalleret Windows-operativsystem, kan også vise internetgateway-forbindelsesikonet som et resultat af en tidligere forbindelse til en internet-gateway-enhed, enten på fabrikationsstedet eller i det lokale showroom.

Registrering af Internet Gateway-forbindelsessoftware

Et ikon vises i computerens "My Network Places" -mappe for at indikere, at funktionen er aktiv. Hvis dette ikon for nylig er vist, indikerer det, at der er fundet en internetforbindelse-aktiveret enhed. Hvis ikonet har været til stede, siden computeren blev brugt første gang, eller hvis der ikke er nogen kendte internet-gateway-netværk inden for computerens rækkevidde, kan det indikere, at funktionen tidligere var aktiveret, mens den var tilsluttet en enhed, der er aktiveret med denne funktion.

Fjernelse af Internet Gateway-ikonet

Tilstedeværelsen af ​​dette ikon og det tilsvarende program har ingen bemærkelsesværdig effekt på en Windows-pc med tilstrækkelig processorhastighed og hukommelse, men på ældre, underdrevne maskiner kan det bidrage til afmatning af operativsystemet, der begrænser den effektivitet, som computeren udfører sine opgaver med. For at deaktivere dette program skal du åbne Start-menuen og vælge Kontrolpanel. Klik på Tilføj eller fjern programindstillingen, og vælg derefter Tilføj / fjern Windows-komponenter. Vælg netværkstjenester, og fjern derefter markeringen af ​​Internet Gateway Device discovery and control client.