Sådan tilføjes et Gantt-diagram til SharePoint

Et værktøj, du kan bruge til visuelt at overvåge projektforløbet og afgøre, om opgaver er på rette spor, er et Gantt-diagram. Et Gantt-diagram er en grafisk repræsentation af varigheden af ​​opgaver, som et team vil udføre for et projekt. At udvikle et Gantt-diagram betyder at bestemme start- og slutdatoer for alle opgaver, der kræves for at gennemføre projektet. I SharePoint kan du konvertere en hvilken som helst liste til en Gantt-visning. Du skal dog sikre dig, at din liste indeholder felter, der kan kortlægges til en titel, startdato og forfaldsdato. Hvis ingen af ​​felterne på din liste kan kortlægges, skal du oprette dem for at bruge Gantt-visningen.

Trin 1

Gå til listen i SharePoint, som du gerne vil konvertere til et Gantt-diagram.

Trin 2

Klik på visningsvælgeren i højre hjørne af listemenuen, og vælg indstillingen "Opret visning".

Trin 3

Vælg formatet "Gantt View" på siden "Opret visning".

Trin 4

Indtast et beskrivende navn uden mellemrum i feltet "Vis navn" i afsnittet "Navn" på den side, der åbnes. Dette afsnit giver dig også mulighed for at gøre denne Gantt-visning til standardvisningen.

Trin 5

Angiv, om visningen skal være en personlig eller offentlig visning i afsnittet "Målgruppe".

Trin 6

Vælg og bestil de kolonner, du vil medtage i visningen i afsnittet "Kolonner".

Trin 7

Kortlæg kolonnerne, der skal bruges af Gantt-diagrammet til at repræsentere "Titel", "Startdato" og "Forfaldsdato" i afsnittet "Gantt-kolonner". Eventuelt kan du også kortlægge en listekolonne til "Procent fuldført."

Klik på OK for at afslutte oprettelsen af ​​Gantt-visningen. Gantt-visningen vises i to sektioner: Gantt-diagrammet og et resumé af dine listedata baseret på de kolonner, du valgte, da du oprettede visningen.