Skift alarmkloklyd på iPhone

Mange af os stole på iPhone som en vækkeur i disse dage, men medmindre den er blevet ændret, er standard alarmklokke lydeffekten normalt den samme som standard iPhone ringetone. Det kan forårsage frustration og forvirring, når du er halvt i søvn, og alarmen slukker og lyder som om du besvarer et telefonopkald, men heldigvis hvis du hellere vil høre noget andet, er det virkelig nemt at ændre alarmen.

Du kan enten ændre en eksisterende alarmlyd eller indstille den, når du opretter en ny alarm. Sådan redigerer du en eksisterende alarmlyd, men processen er praktisk taget identisk til indstilling af en ny alarm, da du også kan vælge en lydindstilling under denne konfiguration.

  • Åbn appen "Ur" og vælg fanen Alarm
  • Tryk på knappen "Rediger" i hjørnet, og tryk derefter på den alarm, du ønsker at ændre lydeffekten for

  • Tryk på "Lyd" og vælg den nye tone, der skal indstilles som alarmen, alle ringetoner og teksttoner er mulige at vælge
  • Tryk på "Tilbage" og vælg derefter "Gem" for at indstille den nye alarmlydeffekt

Der er masser af gode valg til alarmlyden, fra temmelig mild til utrolig irriterende, så du kan vælge, men du vil være vågnet op. Fordi vækkeuret giver adgang til alle ringetoner og teksttoner på iPhone (eller iPad og iPod touch), kan du også nemt lave dine egne ringetoner eller teksttoner ved hjælp af iTunes eller QuickTime, og tilføj dem til lydvalg ved at synkronisere dem til iOS-enheden. Denne mulighed giver dig mulighed for at vågne op til din yndlingssang, hvis du er i den slags ting.

Det er en god idé at få vækkeurlyden til at være helt anderledes end de generelle indgående telefonopkald og tekstbeskedstoner, både for at forhindre forvirring og også, så du ved hvad der foregår i din halvvendes tilstandstilstand. På samme måde kan det være nyttigt at have unikke teksttoner og ringetoner tildelt bestemte kontakter og opkaldere.