Sådan installeres mods i Call of Duty 4

"Call of Duty 4: Modern Warfare" er en populær first-person shooter, der giver dig mulighed for at oprette multiplayer-mods, der ændrer spiloplevelsen ved at tilføje nye kort, missioner og våben til spillet. "Call of Duty 4" -tilstande er tilgængelige gratis online og skal downloades og udpakkes til den rette placering, inden de kan bruges i spillet. Du skal bruge et filkomprimeringsprogram, såsom WinZip, 7-Zip eller WinRAR til at udtrække en downloadet modpakke.

Uddrag mod-filerne fra den downloadede mod-pakke med et filkomprimeringsprogram. Klik på knappen "Uddrag" for at åbne dialogen "Uddrag til".

Dobbeltklik på "Program Files" i vinduet "Extract To". Dobbeltklik på mappen "Activision". Dobbeltklik på mappen “Call of Duty 4”.

Åbn mappen "Mods" ved at dobbeltklikke på den i vinduet "Extract To". Tryk på knappen "Udpak" for at udtrække indholdet af modpakken til mappen "Mods". Luk dit filkomprimeringsprogram, når udpakningen er gennemført.

Kør "Call of Duty 4." Vælg "Multiplayer" i hovedmenuen. Klik på “Mods” for at se en liste over alle installerede mods; du kan nu bruge din nye mod i "Call of Duty 4" -spil.