Sådan skjules tweets

At "skjule en tweet" betyder at fjerne en tweet fra visningen, samtidig med at den forbliver offentliggjort. Kun forfatteren af ​​tweetet - og udvalgte Twitter-brugere - kan se tweetet. Individuelle tweets kan ikke skjules - fra og med februar 2011 - men det er muligt at slette tweets permanent. Slet tweets en ad gangen, eller skjul alle dine tweets på én gang ved at indstille din profil til privat. Juster din indstilling for at forhindre, at dine tweets vises i en bestemt brugers Twitter-stream.

Slet dine tweets individuelt

Log ind på din konto på Twitter-hjemmesiden (se Ressourcer).

Klik på "Profil" for at se dine egne tweets.

Rul til den tweet, du vil slette.

Klik på "Slet" på mål-tweeten. Denne tweet er nu ikke offentliggjort fra Twitter, men den findes muligvis i søgemaskinens resultater og andre steder.

Skjul alle dine tweets

Log ind på din Twitter-konto (se Ressourcer).

Gå til siden "Indstillinger". Klik på "Indstillinger" øverst på siden i "Gammel Twitter". I "Ny Twitter" skal du klikke på dit brugernavn øverst på siden. Vælg "Indstillinger" i rullemenuen.

Rul ned til bunden af ​​siden, indtil du ser "Tweet Privacy" i venstre kolonne.

Marker afkrydsningsfeltet ud for "Beskyt mine tweets." Kun de Twitter-brugere, der besøger din profil, indsender en anmodning om at følge dig og får tilladelse, kan se dine tweets.

Skjul alle dine tweets fra specifikke brugere

Log ind på din Twitter-konto (se Ressourcer.)

Naviger til Twitter-profilen for den bruger, som du gemmer dine tweets fra.

Klik på "tandhjulsikonet" i brugerens profil.

Vælg "Bloker [brugernavn]" i rullemenuen. Dine tweets vises ikke længere i brugerens Twitter-stream. Hvis din Twitter-profil er indstillet til offentlig, kan han se dine tweets ved at navigere til din twitter-profilside på Internettet.