Sådan starter du en virksomhed, der genopbygger klimaanlæg

En klimaanlægs kompressor består af en motor, et eller flere stempler og en kompressionstank. Disse elementer føder sammen spolerne, der afkøler luften, der blæses ind i dit boligareal. En kompressor og de spoler, den føder, er fyldt med kølemiddel. Reparation af dette system skal læres af en erfaren tekniker og må kun udføres af en person med mange års træning. Du kan starte din egen A / C-kompressorreparationsvirksomhed ved at lære proceduren og overholde reglerne for sikkerhed og farlige materialer, der gælder for alle, der arbejder med kølemiddel og komprimerede gasser.

Lær forretningen indefra. Arbejd for en klimaanlæg, der genopbygger forretning i mindst fem år, før du overvejer at starte din egen virksomhed.

Undersøg konkurrencen på det sted, du vil deltage i som en ny A / C-genopbygningsvirksomhed. Denne industri er ekstremt konkurrencedygtig med mange virksomheder og mange flere teknikere.

Skriv en forretningsplan, der skitserer din intention om at bruge din oplevelse til at starte din virksomhed og bære den ind i fremtiden. Overvej den lokale konkurrence i din forretningsplan såvel som de lokale branchetrends. Tag din forretningsplan til din bank for at søge finansiering.

Køb værktøjer, dele og udstyr, der er nødvendige for at drive en vellykket A / C-genopbygningsvirksomhed. Køb en lastbil, der kan transportere alt til dine jobsteder. Låse og alarmer på din lastbil holder dit udstyr sikkert og reducerer dine forsikringssatser.

Lav aftaler med en lokal genbruger for at acceptere dine farlige materialer. Kompressorer bruger kølemiddel, der er miljøfarligt. Disse kemikalier skal altid håndteres korrekt.

Få en forretningslicens fra dit lokale amtstjenestekontor. Spørg ekspeditøren, hvis dit amt eller stat har brug for en særlig licens til at håndtere kompressorer eller andre farlige materialer. Køb en licens til farligt materiale, hvis en er påkrævet. Køb ansvarsforsikring til dækning af utilsigtede tab.

Annoncer din A / C-kompressor-genopbygningsvirksomhed på de lokale gule sider via et firmas websted og i din lokale avis. Mød med lokale A / C-forhandlere og tal med lederen af ​​hver forhandler om at udføre reparationer for sit firma såvel som at blive henvist til hans kunder efter garantien.

Advarsler

A / C-kompressorer bruger kølemiddel, der er farligt for mennesker, dyr og miljøet. Disse kemikalier er under pres og må kun håndteres af en kompetent, veluddannet person. Udfør kun denne type arbejde, hvis du har modtaget den nødvendige uddannelse og licenser. Manglende overholdelse vil resultere i tab af din virksomhed, bøder og mulig strafferetlig retsforfølgning.