Opret hurtigt en ny billedfil fra indholdet af udklipsholder med forhåndsvisning

Med Mac Preview kan du hurtigt oprette en ny billedfil fra dit udklipsholder indhold. På egen hånd, der måske ikke er for enthralling, men denne funktion strækker sig ud over Preview, hvilket betyder, at et billede, du har kopieret fra hvor som helst ved hjælp af Command + C, fungerer som kildebilledet for at oprette en ny billedfil. Dette inkluderer billeder kopieret fra alle webbrowsere, andre Mac-apps og endda filer i Mac OS X Finder.

Hvis du bruger udklipsholderen og kopierer / indsætter med billeder ofte, vil du helt sikkert finde denne funktion nyttig. Det er nemt at bruge, her er hvordan det virker.

Opret ny billedfil fra udklipsholder på Mac med forhåndsvisning

Når du har et billede kopieret til udklipsholderen:

  • Åbn Preview på Mac
  • Hit Command + N for at oprette et nyt billede baseret på udklipsholderen (eller adgang via menuen Filer som skærmbillede demonstrerer)
  • Gem filen som sædvanlig i dit foretrukne format

Jeg bruger dette ofte, når du gemmer billeder fra internettet, da det klipper dig ud i Finder for en gemt billedfil. I stedet kan jeg bare kopiere et billede til mit udklipsholder fra Safari, og gå direkte til Preview for at oprette en ny fil, som øjeblikkeligt kan redigeres eller konverteres.

Nyd denne fantastiske funktion, det tilføjer til min produktivitet på en Mac, og det vil sikkert også for dig.