Hvordan installerer jeg NeatDesk?

NeatDesk-scanneren og det smarte organisationssystem scanner kvitteringer, dokumenter og visitkort. Derefter udtrækker og identificerer den automatisk vigtige oplysninger indeholdt i dem. Temmelig pænt. Men enheden fungerer kun, hvis du installerer og konfigurerer den korrekt.

Trin 1

Download den nyeste version af Neat-software til NeatDesk-scanneren fra virksomhedens websted (link i ressourcer). Selvom NeatDesk leveres med en cd, frigiver Neat regelmæssigt opdateret software til enheden designet til at forbedre dens ydeevne med computere, der kører Windows 8.1. operativ system. Softwaren er gratis.

Trin 2

Åbn den downloadede installationsfil, og følg vejledningen for at få din computer til at installere de nødvendige drivere og software. Du skal installere softwaren, før du tilslutter NeatDesk-scanneren til din computer.

Trin 3

Tilslut strømkablet til en stikkontakt og USB-kablet til en USB-port på din computer. Begge kabler leveres med NeatDesk-scanneren, og de porte, som de forbinder til, er tydeligt mærket på bagsiden af ​​enheden.

Trin 4

Sæt kvitterings- og kortbakken inde i dokumentføderen øverst på NeatDesk-scanneren.

Trin 5

Start Neat-softwaren på din computer, og klik på det nedadvendte pilikon ved siden af ​​Scan-knappen i hovedmenuen. Konfigurer de indstillinger, du vil anvende på din første scanning. Du kan indstille dokumentdetekteringstype og farveindstillinger og vælge at bruge enten to- eller ensidig scanning.

Trin 6

Skub dit dokument ind i dokumentføderen, og tryk på “Scan” -knappen i hovedmenuen eller den fysiske “Scan” -knap på forsiden af ​​NeatDesk. Hvis du vil scanne direkte til en PDF-fil, skal du trykke på “PDF” -knappen på NeatDesk-scanneren.

Se resultaterne af scanningen på din computerskærm. Kontroller de viste figurer og felter i forhold til originaldokumentet, og korriger dem om nødvendigt på din skærm.