Sådan registreres en bærbar Lenovo

Registrering af din Lenovo bærbare computer sikrer, at dit system er opdateret og sikkert. De, der registrerer deres bærbare computer, får mange særlige fordele. Hvis din bærbare computer nogensinde er mistet eller stjålet, kan du kontakte Lenovos kundeservice for at få vigtige oplysninger, der kan hjælpe med at få din bærbare computer tilbage. Du kan også bruge oplysningerne til at indgive et forsikringskrav, hvis det er nødvendigt. Lenovo-brugere, der vælger at registrere deres bærbare computer, kan også modtage produktinformation, såsom tilbagekaldelser eller juridiske meddelelser vedrørende den bærbare computer.

Trin 1

Gå ind på Lenovos verdensomspændende produktregistreringswebsted (se Ressourcer).

Trin 2

Vælg dit land i rullemenuen "Land eller region".

Trin 3

Indtast dit navn og din e-mail-adresse i de relevante felter.

Trin 4

Indtast modelnummeret til din Lenovo-bærbare computer. Modelnummeret er placeret på en etiket, der er fastgjort i bunden af ​​din bærbare computer. Det er syv alfanumeriske tegn langt.

Trin 5

Indtast serienummeret til din bærbare computer. Serienummeret kan også findes på etiketten, der er anbragt i bunden af ​​din bærbare computer.

Trin 6

Vælg formålet med at købe en bærbar Lenovo-enhed ved at klikke på alternativknappen ud for "Forretningsbrug", "Personlig brug" eller "Brug af det offentlige."

Klik på "Næste", og bekræft derefter de oplysninger, du indtastede. Klik på "Send" for at afslutte registreringen af ​​din Lenovo-bærbare computer.