Sådan køres et gratis omvendt e-mail-opslag

En gratis omvendt e-mail-opslag er en glimrende måde at finde en uidentificeret besked i din indbakke, og det kan gøres gratis i de fleste tilfælde. En gratis omvendt e-mail-opslag kan også bruges til at verificere din opfattelse af, hvem afsenderen kunne være, og er en nyttig måde at finde personer, der forsøger at forblive anonyme eller generer dig. Sådan kører du en gratis omvendt e-mail-opslag.

Spørg afsenderens websted, hvis det er muligt. Mange gange kan du foretage en gratis omvendt e-mail-opslag direkte fra det oprindelige websted. Hvis webstedet er stort nok, leverer de normalt en søgefunktion, hvor du kan indtaste afsenderens eller medlemmets e-mail-adresse, og der vil spørge deres grundlæggende registreringsoplysninger. Den eneste ulempe er, at denne funktion normalt kun fungerer med store websteder.

Brug et gratis omvendt e-mail-opslagswebsted. Der er adskillige websteder, der giver en gratis omvendt e-mail-opslag og er specialiserede i e-mail-sporing. Disse sider giver dig normalt mulighed for at foretage en grundlæggende søgning gratis, som normalt inkluderer afsenderens registrerede navn, internetudbyder, geografisk placering og undertiden IP-adresse. Normalt er dette nok information, som folk kan arbejde med. Hvis du ønsker yderligere og mere detaljerede oplysninger, opkræves der yderligere gebyrer.

Prøv et websted til personsøgning. Nogle gange har folk på websteder gode gratis omvendte e-mail-opslagsfunktioner, og de giver dig grundige oplysninger om afsenderne. Der er mange personlige oplysninger, der er tilgængelige fra en e-mail-adresse, når du begynder din søgning, så det er nyttigt at tage lidt tid og undersøge nogle af disse websteder.

Find "hvem der er" på et websted, og kom i kontakt med ejeren. "Whois" er detaljerne om, hvem domænet er registreret til, og skal indeholde en kontakt-e-mail. Dette kan kontrolleres på masser af forskellige webregistrerings- og domænekøbwebsteder. Når du først har fået disse oplysninger, kan du kontakte ejeren og anmode om at få oplysninger om, hvem der har sendt dig uønskede eller irriterende e-mails.