Hvilke komponenter er der brug for for at afspille Netflix?

Netflix "skabte egenhånd online-udlejningsvirksomheden til film", siger iværksætteren Sanjay Dalal i "Kreativitet og innovation i erhvervslivet." Den Californien-baserede abonnementstjeneste har tilbudt dvd-udlejning og downloads i USA siden 1999 og har forgrenet sig nordpå til Canada i 2010. Netflix-film kan ses med relativt grundlæggende systemkrav.

Netflix-konto

For at bestille en film fra Netflix skal du have en betalt eller gratis prøveversion af Netflix-konto.

TV

For at afspille en Netflix DVD har du brug for et tv, der fungerer på et NTSC-system, standarden i Nordamerika. De fleste Netflix DVD'er kan ikke afspilles på et PAL-tv, standarden i Europa.

DVD afspiller

Du skal bruge en Region 1 DVD-afspiller, som er standard i Nordamerika. Region 1 DVD'er fungerer også på regionfrie (eller multi-region eller all-region) DVD-afspillere.

Computer- eller videospilkonsol

Du kan afspille Netflix DVD'er på en pc, bærbar computer, Mac eller videospilkonsol, der har en dvd-driver og dvd-afspilningssoftware installeret.

Netflix tilbyder også streamede film. Download til en pc eller bærbar computer med Windows XP eller nyere og en IE 6.0- eller Firefox 2-browser installeret eller en Mac, der kører på OS 10.4.8 eller nyere og med Safari 3 eller Firefox 2 installeret. Du kan også downloade Netflix-film til en Wii, PS3 eller Xbox 360.

Internetforbindelse

For at downloade og se film fra Netflix har du brug for en hurtig, pålidelig internetforbindelse, såsom bredbånd eller kabel.