Er din / brugers mappe mangler i OS X 10.9.3? Sådan viser du brugere igen

Opdatering : iTunes 11.2.1 løser dette problem, gør mappen Brugere synlige igen, samtidig med at du ændrer mappefilerne til normal. Alle Mac-brugere skal installere iTunes 11.2.1, selvom de kun opdateres til iTunes 11.2 og ikke opdaterede til OS X 10.9.3 endnu.

Nogle Mavericks-brugere har bemærket, at opdatering til OS X 10.9.3 skjuler mystisk deres / Users directory (det vil sige, mappen Brugere, der findes på root Macintosh HD-drevet). Udover at være ulejligt, når du finder filer, kan du få problemer med at importere filer til apps som iMovie, iPhoto, Aperture, Final Cut og ganske få flere, hvis du har gemt / Brugerkataloget skjult. På grund af virkningerne på forskellige apps antages den manglende mappe / brugers mappe at være en fejl, selvom det kan lukke ligner hvordan ~ / Bibliotek er skjult som standard nu også.

Hvis du er en af ​​de personer, der har været generet af den forsvundne / Brugers mappe efter opdatering af OS X, er det ganske enkelt at gøre det synligt igen.

Bemærk, at hvis du allerede har alle skjulte filer synlige i Mac OS X, vil du sandsynligvis ikke skulle gøre noget, da biblioteket / Brugere vil være tilgængeligt for dig fra Finder og Åbn og Gem vinduer via OS X, herunder apps.

Gør / Brugere Synlig igen i OS X 10.9.3

Brug af samme kommando af chflags til at skjule og vise elementer i Finder giver dig mulighed for at gøre mappen / Brugere vist igen i "Macintosh HD":

  1. Start Terminal fra / Applications / Utilities / og indtast følgende kommando:
  2. sudo chflags nohidden /Users

  3. Hit Retur til øjeblikkeligt at gøre / Brugere synlige igen i rodmappen
  4. Afslut fra terminal

Du kan fuldføre denne proces for at gøre / brugere vises igen om 15 sekunder eller mindre, som vist i den video, vi sætter på YouTube i går sammen med lanceringen af ​​10.9.3:

Desværre gemmer / / Brugerkatalogen automatisk sig ved genstart. Mens du kan oprette et script til at udføre ovennævnte kommando hver gang Mac'en genstartes, er det ikke rigtig en god løsning, at cluttering up login og launch-elementer kan være at bruge en løsning til at gøre / Brugere altid synlige.

Adgang til / Brugere med Finder Sidebjælke

En anden mulighed er at sætte / Brugere i Finder vinduet sidebar, indtil fejlen er løst af Apple (hvis det virkelig er en fejl, og de løser det):

  1. Hit Command + Shift + G fra Finder og gå til /
  2. Træk mappen "Brugere" fra Macintosh HD til Finder sidebjælken

Mens sætning / Brugere i Finder sidebjælke virker for at få adgang til mappen fra Finder, hjælper det ikke brugere, der forsøger at få adgang til mappen fra en app som iMovie eller Final Cut. Derfor kan kommandoen chflags være det bedste mål for tid er.

Årsagen til dette er ikke helt klart, især da det tilsyneladende er tilfældigt og ikke påvirker alle, selvom der er spekulationer, er det en fejl forårsaget af OS X 10.9.3 eller endda som MacObserver antyder, at det kan skyldes iTunes 11.2. På den anden side er det helt sikkert muligt, at / Brugere vil sandsynligvis blive kontinuerligt skjult, ligesom hvordan ~ / Bibliotek mappen rutinemæssigt er gemt som standard nu. Vi vil sikkert finde ud af det i den nærmeste fremtid, da OS X 10.10 bliver frigivet til udviklere.