Sådan tilføjes en Outlook-e-mail-konto til en iPhone

Outlook er en e-mail-klientsoftwareapplikation oprettet af Microsoft. Selvom Outlook kan sende og modtage e-mail fra mange typer konti, er dets primære formål at interagere med konti, der hostes på Exchange-servere (et andet Microsoft-produkt). Konti på Exchange kan tilgås fra en række mobile enheder. Især kan du konfigurere en Apple iPhone-smartphone til at få adgang til din e-mail-konto.

Tryk på knappen "Hjem" på iPhone for at vende tilbage til startskærmen.

Tryk på "Indstillinger", derefter "Mail, kontakter, kalendere", derefter "Tilføj konto" og til sidst "Microsoft Exchange".

Indtast din komplette e-mail-adresse i feltet "E-mail", Windows-domænenavnet (konsulter din Exchange-administrator for dette) i feltet "Domæne", dit brugernavn og din adgangskode. Tryk på "Næste".

Indtast kun det komplette værtsnavn på din Exchange-server, hvis iPhone beder dig om det ved at vise et "Server" -felt. Dette sker kun, hvis den automatiske serveropdagelse, der er forsøgt af iPhone, bare mislykkedes. Tryk på "Næste". IPhone opretter en prøveforbindelse til e-mail-serveren.

Drej "Mail" til "ON" på "Vælg info for at synkronisere ved hjælp af Exchange" iPhone-skærmen, og tryk derefter på "Gem". På det tidspunkt vil iPhone blive konfigureret til at sende og modtage e-mails ved hjælp af den nye konto.