Hvad skal jeg gøre, hvis Wii-fjernbetjeninger fortsætter med at blinke?

Wii-fjernbetjeningen er en integreret del af Wii-spilkonsollen. Hvis dine Wii-fjernbetjeninger ikke fungerer korrekt, har du ikke held med at spille Wii-spil. Heldigvis er der mange nemme rettelser til en Wii-fjernbetjening, der fortsætter med at blinke og ikke kommunikerer med Wii-konsollen.

Udskift batterierne

Hvad skal jeg gøre, hvis Wii-fjernbetjeninger fortsætter med at blinke?

Når en Wii-fjernbetjening begynder at virke uregelmæssigt, skal dit første skridt være at udskifte batterierne. Wii-fjernbatterier skal vare omkring 30 timer, men drænes hurtigere, hvis du bruger nunchuk, eller hvis der er meget rumbling, bevægelse eller lyd i de spil, du spiller. Hvis Wii-fjernbetjeningen blinker og ikke lader dig kontrollere batteriets levetid på skærmen, kan du prøve at udskifte batterierne ved at fjerne bagdækslet fra Wii-fjernbetjeningen og isætte nye batterier.

Synkroniser Wii Remote med Wii Game Console

Hvad skal jeg gøre, hvis Wii-fjernbetjeninger fortsætter med at blinke?

I tilfælde af overspænding eller elektrisk afbrydelse lukker Wii-konsollen automatisk ned og genstarter sig selv. Denne nedlukning kan medføre, at forskellige indstillinger ikke fungerer korrekt, f.eks. Ikke at genkende en tidligere fungerende Wii-fjernbetjening. Denne nedlukning kan ske, uden at du er opmærksom på det. Sluk først Wii-strømmen ved at trykke på "Power" -knappen på forsiden af ​​Wii. Træk derefter netledningen ud af stikkontakten. Vent to minutter, og sæt derefter ledningen tilbage i stikkontakten. Tænd derefter Wii ved at trykke på "Power" -knappen. Når du ser opstartsskærmen, skal du åbne den lille SD-kortspalte under Wii's diskdrev. Tryk på den røde "Synkroniser" -knap over SD-kortsporet i 15 sekunder for at starte frisk og rydde Wii for eventuelle tidligere Wii-fjernsynkroniseringer. Nu synkroniseres den blinkende fjernbetjening igen ved at fjerne batteridækslet fra Wii-fjernbetjeningen og trykke på den lille røde "Sync" -knap. De blå lys på forsiden af ​​Wii-fjernbetjeningen skal blinke. Gå hurtigt tilbage til forsiden af ​​Wii-konsollen, åbn SD-kortsporet og tryk på den røde "Synkroniser" -knap. Se på din Wii-fjernbetjening. Det synkroniseres med succes med konsollen, når lysene holder op med at blinke, og et blåt lys forbliver tændt. Dette blå lys indikerer hvilken afspiller, nummer 1 til 4, som Wii-fjernbetjeningen er synkroniseret med. For eksempel, hvis dette er den første fjernbetjening, som du synkroniserede med konsollen, vil det første blå lys være tændt.

Se efter emner, der kan forårsage interferens

Wii fjernbetjening blinker, Wii fjernbetjening, Wii fjernbetjening fejlfinding

Infrarøde lyskilder kan interferere med Wii-fjernbetjeningen og få den til at blinke gentagne gange. Prøv at flytte en hvilken som helst lys lyskilde væk fra sensorbjælken, der sidder ved siden af ​​dit tv. Blæs f.eks stearinlys, træk gardiner lukket for at blokere direkte sollys, sluk træ, der brænder i en pejs, eller sluk for juletræslysene. Radiofrekvenser kan også forstyrre Wii-fjernbetjeningen. Prøv at flytte eller lukke alle trådløse enheder, f.eks. Trådløse telefoner, trådløse mus eller trådløse tastaturer, når du spiller Wii.