Sådan køres en Wii ISO på Homebrew

Elementer, du har brug for

  • Computer med internetforbindelse

  • USB-masselagerenhed

  • Wii-spil ISO

  • Modificeret Wii-system med USB Loader Homebrew-applikation installeret

I 2006 frigav Nintendo Wii-spilkonsollen. Næsten med det samme begyndte brugere, der ønsker at få mest muligt ud af deres systemer, at ændre dem, så de passer til deres behov. Wii-ændringer giver brugerne mulighed for at se film, spille emuleringssoftware og køre sikkerhedskopier af spil, alt sammen på deres konsoller. For brugere, der ønsker at spille sikkerhedskopier af spil i deres samlinger, er det en enkel måde at gøre det på at køre en Wii ISO i Homebrew Channel og kræver kun få trin.

Åbn din webbrowser og naviger til WBSF Manger-hjemmesiden (link angivet i afsnittet ressourcer nedenfor). Klik på downloadlinket for at begynde at downloade filen. Denne applikation giver dig mulighed for at tilføje Wii ISO'er til din USB-lagerenhed. Når downloadet er afsluttet, skal du dobbeltklikke på filikonet for at starte installationsprocessen. Følg instruktionerne på skærmen for at installere programmet.

Kør WBFS Manger. Sæt din USB-lagerenhed i en af ​​USB-porte på din computer. Når dit drev indlæses, skal du vælge det i rullemenuen i applikationsvinduet. Hvis du ikke allerede har formateret din enhed, skal du klikke på "Format" -knappen for at formatere det drev, der skal læses af din Wii-konsol. Formatering af en USB-lagerenhed sletter alt på det og gør det ulæseligt på andet end dit Wii-system. Tillad flere minutter til denne proces er afsluttet.

Klik på knappen "Gennemse" i applikationsmenuen. Find Wii ISO-filen, som du vil føje til din USB-lagerenhed, og klik på knappen "Åbn". Gentag dette trin for andre Wii ISO'er, du vil lægge på din USB-lagerenhed. Når du har valgt alle de ISO'er, du vil tilføje, skal du klikke på knappen "Føj til drev". Tillad flere minutter til denne proces er afsluttet.

Skub USB-lagerenheden ud af din computer.

Sæt USB-lagerenheden i USB-stikket længst til venstre på din Wii-konsol. Tænd for dit Wii-system, og åbn Homebrew Channel. Kør applikationen "USB Loader" fra Homebrew-menuen. Brug din Wii Remote til at vælge det spil, du gerne vil spille, og tryk på knappen "A" for at indlæse spillet fra din USB-lagerenhed.

Tips

Kopier eventuelle filer på din USB-lagerenhed til din computers harddisk, før du formaterer lagerenheden.

Advarsler

Brug kun denne proces til at afspille sikkerhedskopier af spil, du ejer.