Enhver kan installere iOS 9 Beta lige nu, men du bør ikke

Selv om Apple typisk kun tillader, at iOS beta-software installeres på enheder med UDID, der er registreret hos udviklerprogrammet, kan iOS 9 beta teknisk set installeres på en kompatibel iPhone eller iPad lige nu. Men på trods af al spænding på nye funktioner og ændringer med iOS 9, bør du vente, før du hopper ind, i hvert fald indtil iOS Public Beta-programmet lanceres i de kommende uger, hvis ikke for den endelige version i efteråret. Grunden til at vente er ganske enkel; Den nuværende beta-udgivelse af iOS 9 er beregnet til udviklere, hvilket betyder, at den er buggy, ydeevnen er ikke op til bar, og hele oplevelsen er lidt ru rundt om kanterne, med andre ord, det er typisk tidlig beta-software.


OK, men du vil køre den nyeste iOS, jeg får det, ny software er sjov og spændende. Hvis du ikke vil gå udviklerruten her, skal du stadig vente. For de mere afslappede iOS-brugere, der ønsker at teste iOS 9 på deres iPhone, iPad eller iPod touch, er det næste bedste, der skal gøres, at tilmelde dig det officielle beta-program fra Apple, som du kan gøre her. De offentlige beta-versioner vil være lidt mere raffinerede end udvikler beta-versioner, og selv om de stadigvæk vil være buggy og måske mindre end problemfri, vil oplevelsen uden tvivl være mere stabil end at køre de tidligste mulige udviklerudgivelser. Ikke desto mindre, hvis du virkelig vil, kan du nemt installere iOS 9 lige nu ved hjælp af en af ​​to forskellige metoder, den ene er den officielle kanal gennem Apple og det årlige udviklerprogram, og den anden bruger kun iTunes og en bemærkelsesværdig simpel proces.

Sådan installeres iOS 9 Beta uden UDID ved hjælp af ISPW

Dette anbefales ikke til andre end udviklere og de absolutte hård avancerede brugere, der virkelig vil prøve iOS 9, og som kan tolerere de vanskeligheder, der følger med at køre tidlige beta-versioner. Du kan miste dine data. Din enhed kan gå i stykker. Ting fungerer muligvis ikke rigtigt. Du kan bryde noget eller værre. Hvis du er fortrolig med det, og 'avanceret' beskriver dig, så finder du at installere iOS 9 beta lige nu er det faktisk meget nemt, og det kan gøres uden at registrere en UDID-enhed inden for Apples udviklerprogram. Alt du skal gøre er at udføre en manuel IPSW-baseret opdatering til enheden med iTunes. Ja, det betyder at du skal bruge iOS 9 beta-firmwarefilerne, som kræver en udviklerkonto eller måske en ven med en.

  1. Opdater til den nyeste version af iTunes, hvis du ikke har gjort det endnu, så start appen og tilslut iPhone eller iPad til computeren med et USB-kabel
  2. Vælg din enhed i iTunes og sikkerhedskopier enheden til iTunes - spring ikke over dette, du kan miste alle data, en backup er den eneste måde at afbøde denne
  3. På oversigtsfanen i iTunes skal du kigge efter knappen "Check for Update" - på en Mac, valgmulighed klik på knappen, på en Windows-pc, SHIFT klik på den knap
  4. Vælg iOS 9 beta-IPSW-filen til din enhed, dette vil bruge beta-firmware til at opdatere iPhone, iPad eller iPod touch

Det er alt, hvad der er til det, det er ligesom at køre en anden ISPW-baseret iOS-opdatering via iTunes, medmindre du installerer beta iOS-systemsoftware på enheden. Denne enkle metode har også fungeret for andre versioner af iOS beta i fortiden, men blev først bemærket af RedmondPie til at arbejde med iOS 9.

Selvom det teknisk set tillader nogen at installere iOS 9 beta på denne måde, er det nok mere nyttigt for officielle udviklere, der ønsker at køre beta-operativsystemet. Det er selvfølgelig lidt hurtigere at installere denne vej på nogle få enheder, og derefter tilføje UDID senere gennem udvikler siden senere, hvis det er nødvendigt.

For de gennemsnitlige brugere, der ønsker den mest stabile oplevelse med deres iPhone, iPad eller iPod touch, skal du bare holde dig til iOS 8.3 for øjeblikket og vente til efteråret, når den endelige version af iOS 9 kommer ud. Du vil sandsynligvis redde dig selv et par hovedpine, nedbrud og fejl.