Sådan ændres et forkert tidspunkt for modtagelse af e-mails

At vide det nøjagtige tidspunkt, hvor en e-mail blev sendt til dig, kan være meget vigtigt, især hvis du arbejder i et forretningsmiljø, hvor tiden er afgørende. Virksomheder bruger generelt computerbaserede e-mail-programmer som Outlook Express, Eudora og Thunderbird til at sende og modtage e-mails. Hvis din computers tid er indstillet forkert, i den forkerte tidszone eller Internet-tidsindstillingerne ikke er indstillet korrekt, vises tiden, der vises i dine modtagne e-mails forkert. For at løse dette irriterende problem skal du redigere dine indstillinger for tid og dato ved at åbne dialogboksen "Dato og tid".

Trin 1

Klik på det viste tidspunkt i nederste højre hjørne af skærmen. En boks, der viser dato, klokkeslæt og kalender, vises.

Trin 2

Klik på fanen "Dato og klokkeslæt", kontroller at den viste tid og dato matcher din tid og dato. Klik på fanen "Skift dato og klokkeslæt", skift tid og dato i de tilsvarende felter, og klik på "OK" for at gemme ændringerne.

Trin 3

Kontroller, hvor der står "Tidszone" for at sikre, at din computer er indstillet til den rigtige tidszone. Hvis det ikke er tilfældet, skal du klikke på fanen "Skift tidszone", vælge den rigtige tidszone i rullemenuen og klikke på "OK" for at gemme ændringerne.

Klik på fanen "Internettetid" øverst i feltet. Kontroller, at dette vindue siger "Denne computer er indstillet til automatisk at synkronisere." Hvis der ikke står dette, skal du klikke på fanen "Skift indstillinger", markere afkrydsningsfeltet, der siger "Synkroniser med en internetserver" og klik på "OK" for at gemme ændringer. Nu synkroniserer din computer tiden automatisk for at vise det korrekte tidspunkt til enhver tid.