Sådan aktiveres et skjult emoticon-tastatur på iPhone

iPhone brugere nyder regelmæssigt Emoji-tastaturet med alle de sjove ikoner, ansigter og små billeder, men før Emoji kom omkring, var der Emoticons, der er dybest set små tekstregninger af ansigter og handlinger ved hjælp af almindelige tegn på et tastatur. Emoticons er lidt mere komplekse at skrive ud end at ramme en simpel Emoji-nøgle, men hvis du vil bruge Emoticons, er der et stort skjult Emoticon-tastatur på iPhone og iPad, der venter på at blive aktiveret, med et stort udvalg af komplette emoticon-ansigter og strenge venter på brug.


For at være helt klart, er Emoticon-tastaturet på iOS helt anderledes end det almindelige Emoji-ikontastatur på iOS, på trods af at de har lignende navne. Du kan aktivere begge, hvis du vil, men vi dækker Emoticon-tastaturet på denne vejledning.

Sådan aktiveres emoticon-tastaturet i iOS

Dette muliggør et specielt lille kendt tastatur udelukkende af humørikoner på enhver iPhone, iPad eller iPod touch:

  1. Åbn appen Indstillinger og gå til "Generelt" og derefter til "Tastatur"
  2. Vælg "Tilføj nyt tastatur" og find "japansk"
  3. Vælg "Romaji" fra den japanske tastaturliste (hvis du ikke har gjort det endnu, skal du aktivere Emoji-tastaturet, mens du er i iOS-tastaturindstillingerne)
  4. Gå nu til en app som Notes, og tryk på ikonet for lille Globe for at få adgang til valgfri tastaturmenu
  5. Vælg den japanske tegntekst, dette skifter til Emoticon-tastaturet, der hedder Romaji
  6. Tryk på et Emoticon for at skrive det ud fra den prædiktive menu, eller tryk på pilikonet for at få adgang til det store emoticon-array af færdige emoticon-tegnstrenger

Her er det fulde Emoticon-tastatur som set i iOS på iPhone:

Nogle af Emoticons er ret indlysende, med mange guffe ansigter af forskellige karakterer og en indlysende ide om, hvad de skal repræsentere, mens andre er lidt af et mysterium. At forsøge at definere dem som du kan med Emoji virker ikke helt, så du skal bare udforske og gætte eller nyde mysteriet lidt.

Det er alt der er til det. Husk at slå Globe-ikonet igen og skifte tilbage til engelsk eller hvad du selv har valgt som standardtastatur. Ellers har du Emoticon-tastaturet som din nye standard, ligesom hvis du lige har brugt Emoji-tastaturet, forbliver den standard, indtil den igen skiftes. Du kan skifte dette eller et andet tastatur når som helst ved at trykke på Globe-ikonet igen og vælge det tastatur, du foretrækker.

Longtime iOS-brugere kan huske det på mange tidligere versioner af iOS, du havde også adgang til emoji-tastaturet via de japanske tastaturindstillinger, så måske vil fremtidige udgivelser af iOS tilføje emoticon-tastaturet som et bredt tastatur svarende til emoji-nøglerne er en Enkelt at få adgang til valgfri sæt også.

Takket være Cult of Mac for at finde dette sjove lille valgfrie tastatur i iOS!