Sådan annulleres migrationsassistent

Migration Assistant er et program, der bruges til at overføre filer og information fra en Mac til en anden. Det bruges ofte, når du opgraderer til en ny model. Du kan overføre dine oplysninger med Migration Assistant ved hjælp af FireWire, Ethernet, trådløst netværk eller en backup-disk. Nogle gange, når en stor mængde information overføres over et trådløst netværk, kan migrationsassistent fryse, eller det kan tage længere tid, end du vil vente. Selvom det ikke anbefales at annullere programmet under en overførsel, kan det gøres i to enkle trin.

Hold "Kommando" -tasten og skriv "Q" på den nye Mac i fem sekunder, indtil programmet afsluttes.

Hold "Kommando" -tasten og skriv "Q" på den gamle Mac i fem sekunder, indtil programmet afsluttes på den gamle computer.

Tryk på tænd / sluk-knappen, og hold den nede i fem til ti sekunder på begge computere for at slukke.

Tænd for strømmen på begge computere for at starte Migration Assistant-programmet en anden gang.

Tips

USB- eller Ethernet-forbindelser er de mest succesrige måder at bruge Migration Assistant på. Brug af en trådløs forbindelse er den mindst pålidelige metode.

Advarsler

Annullering af migrationsassistent under overførselsprocessen kan resultere i tab af data. Sørg for at sikkerhedskopiere dine oplysninger ved hjælp af Time Machine eller en anden metode, inden du begynder overførslen.