Supplerende opdatering til OS X 10.10.3 Yosemite Udgivet til Fix Video Driver Bug

Apple har udgivet en supplerende opdatering til OS X 10.10.3, der tager sigte på at løse opstartsproblemer, der opstår af brugere, der tilfældigvis kører nogle apps, der optager video.

Opdateringen er tilgængelig for alle brugere af OS X Yosemite, der har installeret OS X 10.10.3, og det anbefales, selvom du ikke bruger videooptagelsessoftware på Mac.

Brugere kan finde den tilgængelige pakke i Mac App Store, tilgængelig fra Apple-menuen> App Store> Opdateringer-fanen, opdateringen er mærket som "OS X Yosemite 10.10.3 Supplerende opdatering 10.10.3". Brugere kan også vælge at downloade det selvstændige installationsprogram fra Apple her.

Udgivelses notater, der ledsager supplerende opdatering, er korte:

"OS X Yosemite 10.10.3 Supplerende opdatering løser et problem med video driver, der kan forhindre din Mac i at starte op, når du kører visse apps, der optager video."

Opdatering download er meget lille, vejer i omkring 1, 2 MB, og kræver en genstart for at fuldføre installationen. Det anbefales at sikkerhedskopiere en Mac, før du installerer systemopdateringer, selvom det er en lille sådan.

Mac-brugere, der har oplevet problemet, som denne opdatering adresserer, kunne typisk kun starte OS X ved at bruge Safe Mode, da en normal opstart ville få systemet til at hænge ved opstart. Hvis din Mac påvirkes af denne særlige fejl, skal du udføre en sikker boot ved at holde Shift-tasten nede under opstart, og derefter installere opdateringen. Mac'en skal derefter starte som normalt, efter at opdateringen er blevet anvendt på maskinen.

Til trods for OS X 10.10.3, der er den mest stabile version af OS X Yosemite til rådighed, har nogle Mac-brugere fortsat oplevet en række problemer med systemsoftwaren, lige fra tilfældige kernepaneler, overdreven WindowServer-CPU-brug, quirky Finder-adfærd og andre blandede særegenheder.