Sådan får du nemt videoer fra YouTube til en PSP

Selvom YouTube ikke leverer en oprindelig funktion til at downloade videoer fra sit websted, kan du nemt downloade YouTube-indhold ved at køre den gratis YouTube Downloader-applikation. Konverter de downloadede videoer til et MP4-format, der er optimeret og kan vises på PlayStation Portable videospilsystem.

Åbn din browser, og download og installer YouTube Downloader-programmet. Programmet er gratis og tilgængeligt på downloadsider som downloads.com og andre.

Gå til YouTube, og find en video, du vil gemme. Åbn derefter YouTube Downloader. I browseren skal du kopiere hele video-URL'en ved at fremhæve URL'en i adresselinjen, højreklikke med musen på den fremhævede tekst og vælge "kopi". YouTube Downloader kopierer automatisk URL'en i tekstfeltet "Indtast video-URL". Klik på OK, og filen downloades til det valgte downloadmappe.

Klik på prikken, der siger "Konverter video." Dette vælger automatisk den sidste video, du downloadede til konvertering. Hvis du vil konvertere en anden fil, skal du klikke på "..." ud for "Vælg videofil" og vælge en downloadet YouTube-video fra din downloadsmappe. I "Konverter til" -feltet skal du vælge "PSP-video" til konvertering. Vælg den videofilkvalitet, du vil konvertere, og klik på OK. Filen konverteres nu til en PSP-fil, der kan afspilles.

Monter din PSP bærbar ved at sætte USB-ledningen i den slukkede PSP og den anden ende af kablet i din computer. Tænd PSP og lad computeren genkende din PSP.

Gå til "Denne computer." Din PSP skal vises som en bærbar medieenhed, som du kan kopiere oplysninger til fra din harddisk. Dobbeltklik på PSP-drevet, og åbn en mappe kaldet "MP_ROOT." Under denne mappe er der en undermappe kaldet "100MNV01." Kopier og indsæt de konverterede YouTube-videoer, du vil se, i denne mappe. Når kopieringen er afsluttet, skal du frakoble din PSP fra computeren.

Se dine videoer på din PSP ved at navigere til menuen "Videoer" fra PSP-startmenuen. Dine downloadede YouTube-videoer skal kunne ses på den bærbare enhed.