Jailbreak iOS 5.1.1 med Redsn0w

IOS 5.1.1 blev netop udgivet af Apple og tror det eller ej, har allerede været jailbroken for nogle A4-enheder. Jailbreak forbliver bundet, for de uindviede, der betyder, at hver gang iOS-enheden genstartes, skal den forbinde til en computer og starte med hjælp fra redsn0w.

Kompatibilitet til denne jailbreak omfatter iOS 5.1.1 på iPhone 3GS, iPhone 4, iPad 1 og iPod touch 3rd og 4th gen. IPad 2, iPhone 4S eller iPad 3 understøttes endnu ikke.

Sådan Jailbreak iOS 5.1.1 med Redsn0w

Som med enhver jailbreak, skal du sørge for at sikkerhedskopiere, inden du fortsætter.

  1. Download Redsn0w 0.9.10b8b (Mac OS X, Windows)
  2. Opgrader til iOS 5.1.1 enten ved OTA-opdatering, iTunes, eller ved at installere manuelt via IPSW
  3. Download iOS 5.1 IPSW for den enhed, du bruger, og gem den på et eller andet sted let at finde, ja download den ældre version af iOS til trods for opgradering til iOS 5.1.1
  4. Start Redsn0w og klik på "Extras"
  5. Klik på "Vælg IPSW" og find iOS 5.1 IPSW, du lige har downloadet
  6. Klik på "Tilbage" og klik derefter på "Jailbreak"
  7. Følg instruktionerne på skærmen for at gå ind i DFU-tilstand
  8. Lad Redsn0w køre og installere jailbreak, iOS-enheden vil i sidste ende genstarte og kigge efter Cydia-ikonet for at bekræfte jailbreaket har fungeret

Behovet for at vælge ældre IPSW vil sandsynligvis blive elimineret i en kommende udgivelse af redsn0w, men det er for tiden nødvendigt.

Husk at starte tethered hver gang du tænder og slukker for enheden, det gøres ved at starte Redsn0w, vælge "Extras" og vælge "Just Boot" fra mulighederne.

Opdatering: Redsn0w for 5.1.1 er nu ubearbejdet, men du kan også bruge Cydia til at downloade "Rocky Raccoon" og untether denne jailbreak efter færdiggørelsen.