Mac-opsætninger: IMac-skrivebordet til en Student & Video Editor

Weekend er her, og det betyder, at det er tid til en anden Mac-opsætning! I denne uge bringer vi dig til Waleeds arbejdsstation, en elev og video editor, der kan lide at holde sit skrivebord meget minimalistisk. Lad os hoppe ind og lære lidt mere om hardware og hvordan det bliver brugt:

Hvilken hardware består din Macopsætning af?

  • Apple iMac 27 " - Core i7 2, 8 GHz CPU, 16 GB RAM, kører OS X Mavericks
  • Apple Magic Mouse
  • Apple Wireless Keyboard
  • Iphone 5s
  • iPad Mini
  • Rød Apple Smart Cover til iPad Mini

Hvad bruger du dit Apple gear til?

Jeg er videoredaktør og studerende samt en fotograf. Jeg bruger bruge min iMac som min vigtigste videoredigerer, og også til daglige aktiviteter som websøgning. Dette er den 27 "iMac-model, som er fænomenal til videoredigering.

Hvilke apps bruger du oftest?

Jeg bruger normalt Final Cut Pro X og Adobe PhotoShop, når jeg foretager nogen redigering. Jeg elsker Final Cut Pro X, fordi det er så nemt at bruge, når det kommer til redigering.

Har du noget andet, du gerne vil dele om din opsætning?

Jeg planlægger at ændre mit opsætning meget snart, og jeg planlægger også at få et nyt skrivebord til at gøre opsætningen mere ren og mere minimalistisk. Desk forslag er værdsat!
Jeg planlægger også at få en Retina MacBook Pro meget snart.

Du kan downloade mit nuværende Mac-tapet i fuld opløsning her: http://imgur.com/n2NbHo6

-

Del dine Apple-skrivebord og Mac-opsætninger med os! Bare svar på et par spørgsmål, tag et par gode billeder, og send det videre til [email protected]!

Leder du bare efter nogle søde Apple setup inspiration? Gennemse vores Mac-opsætningsposter for at se mange fantastiske skriveborde og arbejdsstationer fra alle, fra ingeniører, rejsende, studerende, InfoSec-fagfolk, til børsmæglere, og administrerende direktører og andre læsere ligesom dig!