Sådan sammenlignes Dish Internet Service vs. Comcast Service

En internetforbindelse via satellit, ofte omtalt som "parabol-internet", giver dig mulighed for at oprette forbindelse til internettet hvor som helst der er tilstrækkelig dækning. På den anden side bruger Comcast kabel-internet, som løber gennem din eksisterende tv-kabellinje og ikke er mobil. De to typer tjenester giver adgang til det samme internet, men tilbyder dramatisk forskellige funktioner og priser. Nedenfor er et par muligheder, du skal overveje, inden du beslutter dig for en af ​​internettjenesterne.

Trin 1

Naviger din webbrowser til Comcast Internet-servicewebstedet (se Ressourcer). Indtast din adresse for at se, om Comcast tilbyder service i dit område, og hvilke planer de tilbyder.

Trin 2

Naviger til webstedet for en parabol-internettjeneste som AT&T eller Skycasters. Kontroller, om nogen af ​​disse satellittjenester er tilgængelige i dit område.

Trin 3

Kontroller dækningsområdet for parabol-internetudbyderen. Husk at hvis du flytter, kan du tage parabolantenne med dig og straks oprette forbindelse til internettet, så længe der er dækning tilgængelig på din nye placering.

Trin 4

For at bestemme, hvilken slags upload- og downloadhastigheder du har brug for, skal du overveje, hvad du vil gøre med din internetforbindelse. Hvis du planlægger at downloade eller se store filer såsom filmklip, vil du sandsynligvis vælge en hurtigere Comcast-pakke, der har downloadhastigheder på op til 20 Mbps (megabyte pr. Sekund).

Trin 5

Hvis du bare vil bruge din internetforbindelse til procedurer med lav båndbredde, såsom kontrol af e-mail eller visning af nyhedswebsteder, kan du sandsynligvis klare dig med en parabol-internetløsning.

Trin 6

Sammenlign derefter de generelt højere omkostninger ved leasing af en parabol fra parabol-internetudbyderen med de (normalt) lavere omkostninger ved leasing af kabelmodemet fra kabeludbyderen. Kontroller, om enten fadet eller kabeludbyderen har specielle tilbud i dit område. Disse kan omfatte værdifulde rabatter eller et salg på leasingudstyr, hvis du forpligter dig til en kontrakt.

Trin 7

Tag højde for antallet af e-mail-adresser, som internetudbyderen tilbyder såvel som den maksimale mængde e-mailserverplads. Vælg den udbyder, der tilbyder flere e-mail-adresser, hvis du har brug for mere end en. I øjeblikket leverer Comcast syv e-mail-adresse og 10 GB (gigabyte) e-mail-lagerplads.

Kontakt parabol-internetudbyderen for at finde ud af, om de annoncerede priser er permanente eller er en del af et indledende (tidsfølsomt) tilbud. Sammenlign prisen med Comcasts annoncerede priser. Tag i betragtning, at Comcast generelt tilbyder en reduceret pris i de første tre måneder og derefter hæver prisen.