OS X Lion USB Thumb Drive Nu på salg fra Apple til $ 69, billigere at gøre det selv

Vil du ikke lave et OS X Lion USB-installationsdrev selv? Apple har du dækket, og nu er den officielle Apple OS X Lion Thumb Drive tilgængelig for køb via Apple Store for $ 69. Den største fordel ved at bruge et USB-installationsprogram er, at det giver dig mulighed for at installere Lion uden en internetforbindelse.

Du kan få det officielle USB-drev på Apple.com

Det officielle Apple-tilbud kommer lidt over en prispræmie, og selv Apple minder dig om, at "OS X Lion er også tilgængelig til en lavere pris som en digital download fra Mac App Store.", Så de sikkert forsøger ikke at opdele nogen som helst. Hop nedenfor for at se, hvordan du opretter dit eget drev og spar penge.

Bemærk, at Apples Lion USB-drev er anderledes end Lion Recovery Disk, der er oprettet af assistentværktøjet, og det giver dig mulighed for at installere Lion uden en internetforbindelse i stedet for bare at starte i gendannelsestilstand for internetgendannelsen.

Spar penge og lav dit eget OS X Lion USB-drev

Igen er det meget billigere at bare lave en af ​​disse selv. Her er de nødvendige elementer og OSXDaily's walkthrough, hvis du hellere vil spare nogle penge:

  • Guide til at lave en Mac OS X Lion USB-installeringsdrev - let som tærte
  • 8GB + USB-drev på Amazon.com - omkring $ 10 og bredt tilgængelige
  • Mac OS X Lion fra Mac App Store - koster 29, 99 dollar for en personlig licens

Hvis du allerede har købt og installeret Lion gennem App Store, er det endnu billigere, fordi du ikke behøver købe OS X 10.7 to gange. Du skal bare hente et tomt 8 GB + USB-drev og derefter genindlæse Mac OS X Lion fra Mac App Store før du følger ovenstående vejledning for at lave dit eget drev.