Sådan placeres en banner på din Facebook-side

At sætte et banner på din Facebook-side kan være forvirrende, fordi dette websted ikke giver dig en metode til at gøre dette. Heldigvis har du muligheden for at bruge en tredjepartsapplikation (app) som en løsning. Denne app giver dig mulighed for at uploade dit billede eller bruge et færdigt design og derefter tagge grafikken, så den vises øverst på din profilside. Indsæt et banner på Facebook for at tilpasse din profil.

Trin 1

Log ind på din Facebook-konto, og indtast "banner" i søgefeltet. Klik på linket "Se flere resultater for banner" nederst på listen, og klik derefter på linket "Apps" på den side, der vises.

Trin 2

Gennemgå bannerapplikationerne, og klik derefter på knappen "Vis app" ved siden af ​​det tilbud, du ønsker. Klik på knappen "Gå til app" øverst og følg instruktionerne på skærmen for at installere profilproducenten, når du bliver bedt om det.

Trin 3

Klik på knappen "Vælg fil" for at vælge dit eget billede til dit banner, eller klik på linket "Send til profil" under et færdigt banner på siden. Du har også mulighed for at klikke på "Tilpas" -linket under et bannerdesign for at ændre den farve og tekst, der vises.

Trin 4

Følg vejledningen for at give applikationen grundlæggende adgang til din Facebook-konto. Bannerproducenten tagger de fotos, der udgør dit banner, for at vise det øverst på din side.

Klik på det link, der vises for at se dit banner op på din Facebook-side, eller klik på linket "Profil" øverst i højre hjørne for selv at navigere til dette område.