Silence iPhone Ringer ved at trykke på Volumenknapper

Har du brug for at tavle et iPhone telefonopkald og hush ringen hurtigt? Hvis du får et indgående opkald, og du vil hurtigt tavse iPhone, skal du bare trykke på en af ​​lydstyrkeknapperne for at øjeblikkeligt tavle ringetonen.

Hvis du trykker på en lydstyrkeknap under et indgående opkald, slås iPhone'en straks af og stopper opkaldet fra at udløse alarm eller vibrationer, men det sender ikke opkaldet til telefonsvarer, så opkalderen ikke har nogen ide om at du ikke lytter til telefonen ringer.

Fordi det er så nemt at trykke på en af ​​sidevolumenknapperne, og de er lette at fortælle bortset fra at røre alene, er dette en fantastisk strategi til at dempe opkald, mens en telefon er i lommen. Jeg bruger det hele tiden til engangshændelser, som når du venter på linje på et offentligt sted, midt i en samtale, eller hvis du er i et møde eller andre steder, hvor telefonen lader ringe højt betragtes som distraherende eller uhøfligt.

Sådan afbrydes et indgående iPhoneopkald ved at trykke på Enten Lydstyrke

Husk, at dette kun påvirker ringen for det pågældende indgående opkald, og hvis opkalderen ringer til dig igen igen, lyder den igen, indtil du trykker på lydstyrkeknappen, og selvfølgelig lyder alle andre opkald også ringetonen. Dybest set giver dette mulighed for at du hurtigt kan slå et individuelt telefonopkald uden at skulle slukke hele iPhone.

Hvis du får masser af opkald og ønsker at tavle ringetonen til dem alle, skal du bare trykke på den mute switch på siden af ​​iPhone, som skubber dem alle, indtil den slukkes igen. Mute-knappen giver mulighed for at tavle alle indgående opkald, så længe Mute-knappen er aktiv.

Taler om Mute, hvis iPhone er i lydløs tilstand, lyder ringetonen naturligvis ikke ... men telefonen vil vibrere i stedet. I de tilfælde, hvor stum er aktivt aktiveret på iPhone, vil det ved at trykke på en af ​​lydstyrkeknapperne forårsage, at vibrationerne stopper, helt stille telefonen og forhindre vibrationen.

Dette er en rigtig god funktion, der er underudnyttet. Jeg ser ofte folk, der rammer Mute-knappen på deres iPhone, når et indkommende opkald kommer ind og derefter blinker Mute off igen, men blot ved at trykke på lydstyrkeknappen under et indgående opkald opnås den samme effekt med mindre indsats. Plus, det er super nemt at ramme en lydstyrke, mens den er i lommen eller en taske. Prøv det, du vil godt lide det!