Sådan kopieres musik fra en iPod til en anden iPod

IPod er fortsat den mest populære MP3-musikafspiller i verden. Apple sælger i øjeblikket fire forskellige iPod-modeller, herunder iPod Shuffle, iPod Touch, iPod Nano og iPod Classic. Du kan overføre musik fra en iPod til en anden iPod ved hjælp af iTunes-software. Du behøver kun at oprette en tilpasset afspilningsliste med sange, du ønsker at uploade til en anden iPod og derefter synkronisere med den nye enhed.

Trin 1

Tilslut den første iPod til din computer via det medfølgende USB-kabel. Vent til iTunes genkender enheden.

Trin 2

Klik på iPod-ikonet i venstre kolonne i iTunes. Vælg fanen "Musik". Vælg "Synkroniser hele musikbiblioteket", og klik derefter på knappen "Anvend". Vent til iPod'en er færdig med synkroniseringen, og frakobl derefter enheden.

Trin 3

Klik på plustegnet i nederste venstre hjørne af iTunes for at oprette en playliste. Indtast et navn til din nye playliste. Klik og træk hver sang, du vil kopiere, over afspilningslistens ikon.

Trin 4

Slut den anden iPod til din computer via USB-kablet. Tryk på knappen "Annuller", når iTunes automatisk spørger, om du vil synkronisere iPod'en med hele musikbiblioteket.

Klik på iPod-ikonet i venstre kolonne. Vælg fanen "Musik", og vælg derefter "Synkroniser musik". Klik på cirklen ud for "Valgte afspilningslister, kunstnere, album." Vælg den spilleliste, du lige har oprettet, når du bliver bedt om det. Klik på knappen "Anvend", og iTunes begynder at kopiere musikfilerne til enheden.