Sådan programmeres en universel tv-fjernbetjening, når du ikke har instruktionerne

Når du ikke har instruktionerne til programmering af en universel fjernbetjening, har du ikke listen over producenter og koder, du kan bruge til at finde den nødvendige kode til at synkronisere fjernbetjeningen med dit TV eller DVD-afspiller. Den gode nyhed er, at universelle fjernbetjeninger kan søge efter den kode, der fungerer, og derefter synkronisere sig med den anden enhed. Programmering af fjernbetjeningen ved denne proces tager bare lidt længere tid, end det ville, hvis du havde koden. Du kan muligvis også gå online og få den kode, du har brug for.

Trin 1

Tryk på "Power" -knappen på det tv eller dvd-afspiller, du vil synkronisere med den universelle fjernbetjening.

Trin 2

Tryk og hold "LED" -knappen på fjernbetjeningen, indtil knappen lyser og forbliver tændt.

Trin 3

Tryk på "TV" -knappen, hvis du programmerer fjernbetjeningen til dit TV eller "DVD", hvis du programmerer fjernbetjeningen til DVD-afspilleren. "LED" -lampen blinker en gang og forbliver derefter tændt igen.

Trin 4

Ret fjernbetjeningen mod dit tv eller dvd-afspiller, og tryk på "tænd / sluk" -knappen på fjernbetjeningen, hold den nede, indtil tv- eller dvd-afspilleren slukkes. Tryk ikke på "Power" igen, når enheden er slukket.

Tryk på knappen "Enter" på fjernbetjeningen. LED-lampen lyser ikke længere. Din fjernbetjening er nu programmeret til brug sammen med enheden.