Sådan får du Snapchat i Mac OS X (eller Windows)

Snapchat er en meget populær quirky messaging-klient til Android og iPhone, der gør det muligt for folk at dele billeder og have samtaler, der forsvinder efter et meget kort tidsinterval, hvorefter det delte indhold er væk for evigt. Meddelelsens spontane og flygtige karakter har givet appen et interessant ry, som du nu kan nyde på skrivebordet, på trods af ikke at have en officiel klient til Mac eller Windows. I stedet kan du ved hjælp af Bluestacks (grundlæggende en Android app emulator) installere og køre Snapchat på en Mac eller PC lige nu.


Opsætning af dette er ret nemt for næsten alle, og hvis du allerede har en Snapchat-konto, får du straks hele din venneliste tilgængelig for dig fra OS X.

  • Få Bluestacks (gratis) og installer den på Mac ved at trække den i mappen Programmer
  • Start Bluestacks og klik på "Søg" forstørrelsesglasset, skriv "Snapchat" og klik Find
  • Klik på knappen "Install" ved siden af ​​Snapchat (den rigtige app har et gult ikon med et spøgelse i det)
  • Lad BlueStacks søge i de forskellige Android-butikker, vælg for at installere Snapchat fra butikken længst til højre med den lille Android-fyrikon
  • Lad Snapchat downloade og installere

  • Gå tilbage til Bluestacks startskærm, klik på "Mine apps" og klik på Snapchat for at åbne appen
  • ELLER: Klik på Launchpad, find Snapchat og start det fra det (kun OS X 10.8+)

På dette tidspunkt kan du enten indtaste et eksisterende Snapchat brugernavn og login, eller oprette en ny direkte fra appen. Hvis du allerede har en Snapchat-konto og brugernavn, vises vennelisten ved login, ellers er det nemt at tilføje venner.

Snapchat kører inden for Bluestacks og giver dig nøjagtig samme appoplevelse, som du ville finde på Android. Afsendelse og læsning af meddelelser er det samme som om appen var på en smartphone, men ved hjælp af et normalt tastatur i stedet, selvom kameraunderstøttelsen er skummel, og som følge heraf er afsendelse af billeder begrænset. Ikke desto mindre kan du stadig se billedmeddelelser sendt til dig som sædvanlig. For de bedste tovejs billedbeskeder med fuld kamerastøtte vil du nok være bedre med den udpegede smartphone-app til enten Android eller iPhone, men det er dig, der skal bestemme.

Så nu har du Snapchat på skrivebordet, og ja, denne vejledning er stort set identisk, hvis du er på Windows-pc i stedet for en Mac. Hav det sjovt!