Sådan laver du et spil med skjult objekt

Elementer, du har brug for

  • En veludstyret Mac eller Windows personlig computer

  • Brugerdefineret kunst

  • Software til spilbygning eller programmering

Et computerspil med skjult objekt er en digital version af find-a-picture-spil, der findes i børnemagasiner. Du søger i et stort billede efter flere mindre genstande, såsom en baseball eller en paraply, skjult et eller andet sted på siden. Ved hjælp af brugerdefinerede illustrationer og en af ​​flere softwarepakker kan du oprette dine egne spil med skjult objekt til salg eller deling online og også vælge en platform til distribution.

Udvikl et tema til dit spil med skjult objekt. Dette hjælper med at mærke dit spil, hvilket potentielt øger anerkendelsen. Populære temaer inkluderer mordmysterier, gotisk rædsel, victoriansk og film noir.

Konstruer en fortælling eller historie til dit spil. For eksempel kan hver skærm repræsentere en scene i en skattejagt på tværs af tid eller et ben i et løb rundt om i verden. Denne fortælling holder spilleren interesseret i at fuldføre spillet ved langsomt at fremme historien med hvert afsluttet puslespil.

Opret dit eget objekt eller find en kontraktkunstner til at færdiggøre kunstværket for dig. Ud over flere baggrundsbilleder har du brug for snesevis af objekter til at skjule i dine forskellige scener.

Køb og installer en softwarepakke til bygning eller programmering. Populære platforme inkluderer Adobe Director, Adobe Flash, BlitzMax, Game Maker og Multimedia Fusion.

Hver softwarepakke har forskellige instruktioner og trin til udvikling af det egentlige spil med skjult objekt. Nogle, såsom Adobe Director, er beregnet til erfarne programmører, mens andre, såsom Game Maker, er bedre egnet til nybegyndere.

For den mindre erfarne programmør tilbyder software som Multimedia Fusion en enklere mulighed. I disse pakker skal du oprette en spilskærm ved at importere et af dine større billeder som baggrundsbillede.

Tilføj de enkelte elementer, der skal skjules i billedet, som separate objekter. For hvert element tildeler du egenskaber baseret på softwaren, der identificerer det som et skjult objekt. Du kan også tilføje specielle egenskaber, såsom bonuspoint for objekter, der er svære at finde.

Når de enkelte scener er færdige, vil softwaren lede dig gennem sekventering af dine scener i den rigtige rækkefølge og tilføje mellem-scenebilleder eller tekst (kaldet "klippede scener") for at hjælpe med at fortælle fortællingen.

Afslut spillet ved at tilføje en introduktion og instruktioner til begyndelsen og en afsluttende scene. Introduktionen skal begynde historien og forklare formålet med spillet. Afslutningen skal give spilleren en tilfredsstillende konklusion og måske en del i et efterfølger-spil.

Softwarepakken hjælper dig med at kompilere spillet i et webklart format, f.eks. En Flash-fil. Dette er din spilfil til distribution til venner eller websteder.

Test dit færdige spil med flere venner for at sikre klarhed i retninger og brugervenlighed. Hvad der måske giver mening for dig, er måske ikke så klart for en førstegangsspiller.

Distribuer dit spil online via dit eget websted eller gennem gennemgangs- eller spilindgivelsessider såsom Jay Is Games (Jayisgames.com) eller Big Fish Games (Bigfishgames.com). Disse sider vil enten gennemgå dit spil og hjælpe med at skabe trafik til dit eget hostede websted eller være vært for det med andre lignende spil, så de besøgende kan stemme og gennemgå dit spil for andre spillere.

Tips

Et godt tema gør dit spil mindeværdigt og kan hjælpe med at øge downloads eller salg.

Overvej at omdanne de forskellige scener til gåder, såsom skjulte objekter, der giver spor til en gåde, der skal besvares, før du går videre til næste niveau.

De fleste af softwarepakkerne beskrevet ovenfor giver dig mulighed for at oprette en demo-kopi af dit færdige spil med kun de første to eller tre niveauer. Mange designere giver væk denne demo-version, i håb om, at spillerne bliver hooked og betaler for den fulde version, så de kan færdiggøre historien.