Formater MacBook Air USB Gendanøgle

Hvis du har en MacBook Air, har du også den dejlige lille USB-genoprettelsesnøgle. Ville det ikke være rart at kunne bruge det som et normalt USB-drev, hvis du ville? Du kan gøre det, men først skal du 'låse' op for USB-genoprettelsesnøglen.

Her er hvor jeg synes det er mest nyttigt: med OS X Lion kommer snart ud, er en genoprettingsnøgle, der kører Snow Leopard, ikke så nyttig, så det ville ikke være rart at formatere den USB-nøgle og opdatere den til Lion selv ved at klone bootable Lion DMG-fil? Du kan gøre det med dette trick.

Selvfølgelig er der en advarsel; den lille app kaldet SM32Xtest kører kun i Windows, så du skal bruge VMWare, VirtualBox eller Parallels, eller bare en Windows-pc, til at køre appen og låse op for drevet. Når den er låst op, bliver gendannelsesknappen til et normalt USB-drev med 8 GB ledig plads, som derefter er klar til et Lion-genoprettelsesbillede eller bare til at bruge til noget andet som et standard USB-drev med et snazzy Apple-logo på det.

Gør dette på egen risiko, Apple låst det, fordi dette er det eneste gendannelsesdrev, og de ønsker ikke, at du rystede det op. Hvis dette er din eneste metode til genoprettelse af din MacBook Air, vil jeg ikke anbefale at gøre dette, så du kan overveje det, før du tørrer nøglen. Hvis du er fortrolig med de mulige forgreninger, skal du downloade værktøjet og tjekke videoen nedenfor, som går igennem hele processen.

Du kan hente låsenværktøjet her fra SendSpace

Denne video blev fundet via @iDannyOcean på Twitter. Du kan også følge os på Twitter.