3 Bedøvelse Scenic Landskab Baggrunde

Nogle af mine yndlingsbaggrunde er af landskaber, og disse tre billeder med høj opløsning fra Apple og Wikipedia er absolut fantastiske eksempler på scenisk skønhed, der giver fantastiske skrivebordsbaggrundsbilder.


Det første billede er den smukke Los Arcos rockformation fundet i Cabo San Lucas, Mexico. Hosted på Apple.com, det er faktisk beregnet til at blive brugt som et billede for at demonstrere retina-skærme med høj opløsning på MacBook Pro-lineupen, men som mange andre billeder, der findes på Apples websted, gør det også et fænomenalt tapet.

Det andet billede er et fantastisk skud på en aftenudsigt fra Glacier Point i Yosemite National Park, Californien - ja det samme synspunkt findes i en af ​​OS X El Capitan tapeter undtagen denne er taget ved solnedgang i stedet for natten. Hosted på Wikipedia, er det en del af deres 'featured billeder' samling, som er let at se hvorfor.

Det tredje billede er at sollys rammer nogle smukke klippeformationer set i Serra dos Orgaos National Park i Brasilien. Også fundet på Wikipedia 'featured billeder' samling, det gør det til et fænomenalt skrivebordsbilde for den enhed, du har.

Klik på et af miniaturebillederne nedenfor for at åbne billedet i fuld størrelse på kildens placering:

Los Arcos, Cabo San Lucas fra Apple.com (2880 x 1800)

Glacier Point i Yosemite, Californien fra Wikipedia.org (6000 × 2654 opløsning - Foto af DAVID ILIFF. Licens: CC-BY-SA 3.0)


Guds finger, Brasilien fra Wikipedia.org (4288 x 2848 opløsning - Foto af Carlos Perez Couto, Licens: CC-BY-SA 3.0)

Hvis du ikke er i disse uanset grund, er du velkommen til at tjekke vores andre tapet samlinger her, der er masser af andre gode billeder til at bruge som din desktop baggrund.