Beta 6 i iOS 11.2 & MacOS High Sierra 10.13.2 Tilgængelig til test

Apple har udgivet iOS 11.2 beta 6 til brugere, der er indskrevet i iOS beta-testprogrammet, sammen med MacOS High Sierra 10.13.2 beta 6 til Mac-brugere, der er beta-test af det nyeste Mac-operativsystem.


Den nye iOS-betaversion fortsætter med at forfine iOS 11.2, da den fokuserer på fejlrettelser og forbedringer af funktioner. IOS 11.2 forventes også at omfatte støtte til ApplePay Cash, en ny funktion, der gør det muligt for iMessage-brugere at sende kontantbetalinger frem og tilbage til hinanden via Messages-appen på deres iOS-enheder.

Beta 6 af macOS High Sierra 10.13.2 fokuserer formentlig på fejlrettelser og forbedringer til Mac-operativsystemet. Selv om det er usikkert, indeholder den nye beta-bygning sandsynligvis en patch til root login bug og fildelingsproblemet, der senere blev patched til macOS 10.13.1 og 10.13.0, og det vil naturligvis blive patched fremad.

IOS-beta-brugere kan finde den seneste opdatering af iOS 11.2 beta 6, der er tilgængelig til download nu via sektionen Indstillinger-app "Softwareopdatering".

Mac beta testere kan finde MacOS High Sierra 10.13.2 beta 6 for at downloade fra sektionen Mac App Store Updates.

Typisk ankommer beta-bygningerne til udviklere først og offentlige beta-testere kort tid efter.

Apple kører normalt gennem flere betaversioner af operativsystemer, inden de frigiver en endelig version til offentligheden, hvilket muligvis foreslår en endelig build af iOS 11.2 og MacOS High Sierra 10.13.2 kunne komme i de kommende uger.