Sådan ændres antivirus fra et firma til et andet online

At have opdateret virusbeskyttelsessoftware er afgørende for den generelle sundhed og vedligeholdelse af enhver computer, der er forbundet med Internettet. Når du beslutter, at det er tid til at skifte dit antivirusfirma, behøver du ikke løbe ud i butikken og købe en cd. Fra og med 2010 tilbyder de fleste større antivirusfirmaer deres software til øjeblikkelig download med kreditkortbetaling. Der er også en række pålidelige gratis antiviruspakker tilgængelige online.

Trin 1

Vælg hvilken antivirussoftware, du vil downloade. Hvis du vælger et program, der koster penge, skal du sørge for at have et gyldigt kreditkort eller betalingskort med en tilstrækkelig stor saldo til at dække omkostningerne ved download. Sørg for, at ordreformularen er på et sikkert sted, inden du beslutter at indsætte betalingsoplysninger. Der skal være et lille gult hængelås-symbol i nederste højre hjørne af din browser, der angiver sikkerhed. Tilføj ordreformularen som bogmærke, eller download siden.

Trin 2

Afinstaller din gamle virusbeskyttelsessoftware. At have to antivirusprogrammer, der kører samtidigt, kan forhindre, at begge fungerer korrekt. Når den er afinstalleret, skal du genstarte din computer.

Trin 3

Gå straks tilbage til den bogmærkede ordreformular eller download-siden, når din computer starter. Download og installer din nye virusbeskyttelsessoftware.

Opdater din nye softwares viradatabase til den nyeste version. Hvis det er muligt, skal du indstille automatiske opdateringer og automatisk systemscanning til at køre mindst en gang om dagen.