Sådan fjerner du ridser fra en iPhone

Du kan fjerne overfladisk ridser på bagsiden af ​​en iPhone-sag ved at bruge et mildt slibende gnid eller fint sandpapir. Anti-ridse belægningen er faktisk, hvor mange af de mindre finere ridser på iPhones er vist, hvilket gør dem relativt nemme at puffe ud med en vis omhu. Uanset om du bruger tandpastaen eller sandpapirmetoden til at reparere ridser, vil du være forsigtig med at ikke gnide anti-ridseovertrækningen af ​​iPhone-etui.

Advarsel: Prøv disse metoder på egen risiko! Vi er ikke ansvarlige for at beskadige din iPhone på nogen måde, og hvis du ikke er sikker på din evne til at gøre det rigtigt, bør du nok undgå teknikkerne helt!

Fjernelse af iPhone ridser med ... tandpasta

Dette kan lyde helt skørt, men tro det eller ej, du kan bruge tandpasta beregnet til følsomme tænder som en mildt slibende gnidning, og det er i stand til at komme ud af nogle af de finere ridser på iPhone cases.

* Sæt en kugle af tandpasta på iPhone-etuiet
* Brug noget som en microfiber klud, gnid forsigtigt og blæse iPhone-tilfælde, hvor ridserne er
* Lad tandpastaen stå i et øjeblik eller to for at tørre lidt.
* Rengør nu iPhone-etui med en mild rengøringsmiddel, som ammoniakfri windex eller en mild sæbe

Du skal muligvis buffere iPhone ridser for et stykke tid for at få de bedste resultater. Mange af de finere ridser, der blot markerer på overfladebelægningen, kommer ud ved hjælp af denne metode. Folk bruger en lignende teknik til at fjerne ridser fra ting som dvd'er og cd'er, og det er overraskende, at det virker ret godt på iPhone's plastikhus. For at gøre denne metode endnu mere bizar, kan du finde anbefalinger om opfølgning af tandpastaen med bananavn, men jeg har ikke prøvet det selv. Nogle mennesker bruger også et produkt, der hedder Brasso.

Sørg for at du ikke får nogen tandpasta i nogen af ​​portene eller åbningerne på iPhone! Enhver fugt kan korrodere intern elektronik og annullere din iPhone garanti ved at udløse spilddetektorer.

Fjern iPhone ridser med fint sandpapir

Du kan bruge en fin grit sandpapir til at fjerne og fjerne mange af de mindre ridser på en iPhone taske også. Det er en metode, der ligner meget på tandpastaen, men du vil være forsigtig med at bruge den rigtige slags sandpapir. 1200 + korn synes at fungere godt baseret på forskellige anbefalinger og erfaringer på nettet. Du vil ende med at bruge 30 minutter eller mere for virkelig at få det til at se godt ud, se MacRumors Forum-tråden, der er nævnt nedenfor, til et eksempel.

Gnid ikke for hårdt! Husk, du forsøger bare at polere ridserne ud af iPhone overfladebelægningen. Hvis du fjerner overflade anti-ridse belægning, skal du bruge nedenstående metode, der er meget mere intens.

Fjernelse af dybe iPhone ridser ved drysanding, wetsanding og polering

Hvis du virkelig er forpligtet til helt at fjerne alle mulige ridser fra din iPhone, kan du bruge dybe gashes, du kan bruge en temmelig intens proces af drysanding, derefter vådslibning og endelig polering af iPhone for at genoprette sagen til den oprindelige herlighed. Det er ikke ligefrem en hurtig og enkel proces, så jeg vil kun foreslå dette, hvis du virkelig er forpligtet til at genoprette en iPhone s sag. Det fjerner også Apple-logoet og al tekst fra bagsiden af ​​iPhone-etui, så vær opmærksom på det.

Dette indlæg på MacRumors Forums: Gendannelse af en iPhone Front & Back er uvurderlig, og indeholder endda en vejledning til reparation af skærmrabatter (kræver iPhone-demontering, ikke for svag af hjertet). Det er lidt af den sidste udvej metode, da det er så intens, og det vil fjerne overflade beskyttende belægning fra iPhone-tilfælde, hvilket er præcis det, du ikke vil gøre i de ovennævnte metoder.