Sådan aktiveres en skjult BIOS-menu på en Dell-bærbar computer

Når du trykker på tænd / sluk-knappen på din bærbare Dell-computer, indlæser den BIOS (Basic Input / Output System), før operativsystemet startes. BIOS sikrer, at hver hardwarekomponent er operationel og derefter indlæser operativsystemet. Hvis du vil ændre bestemte systemindstillinger, f.eks. Opstartssekvensen eller processorhastigheden, kan du gøre det via BIOS. BIOS-menuen er skjult og kan kun fås ved at trykke på en bestemt tast, når systemet genstarter.

Trin 1

Luk alle programmer eller filer, der er åbne på din bærbare Dell-computer. Genstart den bærbare computers operativsystem.

Trin 2

Vent til Dell-logoet vises på skærmen, når systemet genstarter. Tryk på "F2" -tasten for at få adgang til den skjulte BIOS-menu.

Trin 3

Brug en alternativ nøgle, hvis din bærbare Dell-computer ikke bruger "F2" -tasten til at få adgang til BIOS-menuen. Tryk på "Slet", og se om BIOS-menuen vises. Afhængigt af din specifikke bærbare Dell-model, skal du muligvis også bruge en kombination som "Ctrl", "Alt" og "Enter" på samme tid.

Trin 4

Brug tasterne "Fn" og "F1" på samme tid, hvis de forrige taster ikke virkede. Prøv den endelige kombination af "Fn" og "Escape", hvis BIOS-menuen stadig ikke er vist.

Gå gennem Dell BIOS-menuen ved hjælp af den bærbare pils piletaster. Tryk på "Enter" for at få adgang til den aktuelt fremhævede mulighed og ændre indstillingen. Tryk på "Escape" for at afslutte BIOS-menuen.