Fremtiden for Mac & IOS Keyboards? Apple Patent viser virtuelt tastatur med Air Feedback System

Apple har patenteret et meget unikt tastaturdesign, der bruger mikroperforeringer til at skyde luft på brugerens fingre ved berøring og giver taktil tilbagemelding til den, der skriver. Hvad gør dette patent endnu mere interessant er, at det ikke kun kunne gælde for standard tastaturer, men også virtuelle tastaturer på iOS-enheder, som PatentlyApple uddyber:

luftstrømning kunne også implementeres i et virtuelt tastatur, hvor hver nøgleplacering kun er en defineret region på en fast overflade, hvor kontakt med det pågældende overfladeområde vil danne et defineret indgangssignal.

Sådanne virtuelle tastaturer må ikke have bevægelige overflader. I sådanne konfigurationer kan luftstrømningen gennem åbninger i overfladen uanset fraværet af en bevægelig overflade anvendes til at tilvejebringe en taktil modstand over for en brugers aktiveringsbevægelse og / eller at absorbere i det mindste en del af aktiveringskraften.

Med andre ord kan indtastning på fremtidige Apple touch-skærme faktisk give en fornemmelse af at skrive på et ægte tastatur, takket være de små luftblæsninger, der rammer dine fingre, mens du berører skærmen. Andre interessante aspekter af patentet viser, at de små perforeringer også kunne bruges til at belyse tastaturet med LED-baggrundsbelysning, og at hele systemet også kunne gælde for deformerbare, fleksible tastaturer og overflader (fremtidige muser?).

Hvor fantastisk er dette, selv som et koncept? Et af de største greb om virtuelle tastaturer er manglen på taktil feedback, hvilket gør det meget sværere at berøre typen med enhver hastighed med stor nøjagtighed. Dette patent ser ud til at forsøge at løse dette problem.

Som altid med Apple patenter, ikke få dine forhåbninger op, kan det være en lang vej ud, hvis det nogensinde kommer til udtryk.

Tjek PatentlyApple for flere skemaer og analyse af patentet.