Hvordan man tegner i en PDF-fil

Elementer, du har brug for

  • PDF-skrivning ansøgning

  • PDF-fil

Filtypen Portable Document Format (PDF) er blevet et af de største konverteringsformater til cirkulation af dokumenter elektronisk. Enhver computerbruger med et PDF-læsningsprogram kan åbne og se materialet. For at oprette en PDF-fil har brugerne brug for et skriveprogram. De fleste skriveprogrammer indeholder mange funktioner ud over muligheden for at konvertere kildemateriale, herunder redigering og tegning. Du kan tegne en PDF-fil - med det relevante program - ved at følge et par trin.

Installer et PDF-skriveprogram på din computer. PDFill PDF Editor-programmet bruges i de følgende trin. Mens mange PDF-skriveprogrammer er dyre, kan PDFill downloades gratis (se Ressourcer). Sørg for, at den PDF-skriveapplikation, du vælger, har evnen til at tegne et dokument.

Start PDFill PDF Editor-programmet. Vælg "Åbn nyt PDF-projekt" under "Filer" -menuen. Dette åbner et separat vindue "Vælg en PDF-fil". Brug funktionen "Se ind" for at finde den mappe, hvor den PDF-fil, du vil tegne, er gemt. Klik en gang på PDF-filnavnet og en gang på "Åbn".

Klik en gang på menuen "Vis" og en gang på "Værktøjslinjer". Dette starter en liste over tilgængelige menutyper til højre. Vælg "Tegningsværktøjslinje" fra denne liste. Hvis “Tegningsværktøjslinjen” flyder over dokumentet, skal du klikke en gang i venstre kant og trække det til et sted med de andre værktøjslinjer, mens du holder museknappen nede.

Klik en gang på et af de tilgængelige tegneværktøjer, f.eks. “Linje” -værktøjet. Dette får markøren til at vises som et plustegn. Klik en gang i et område af PDF-filen, som du vil tegne. Træk markøren, mens du holder museknappen nede for at oprette den ønskede form, linje eller billede.

Gentag trin 4 for hvert tegneværktøj, du vil bruge. For at redigere et "tegneværktøj" -element skal du bruge indstillingen "Vælg for at redigere" under "Rediger" -menuen og fremhæve et objekt. Højreklik en gang på det valgte objekt, og vælg "Egenskaber" for at redigere dets udseende, såsom farve eller tykkelse. Klik på en af ​​de små cirkler, der omgiver objektet, og træk til en ny størrelse eller vinkel, mens du holder museknappen nede. Flyt et objekt ved at trække det til et nyt område, mens du holder museknappen nede.